Dom > Novice > Vsebine

Priznanje PowerAmino

Jun 21, 2018

PowerAmino je sestavljena aminokislina.


Sestavljena aminokislina je rastlinska aminokislina kot matrika, s svojo ogromno površinsko aktivnostjo in adsorpcijsko sposobnostjo, rastjo rastlin in razvojem kanadskih hranil potrebujejo hranila (dušik, fosfor, kalij, železo, baker, mangan, cink, aluminij, bor, itd.). , skozi gosto in zapleteno tvorbo organskih spojin.


Določanje učinkovitosti gnojil z aminsko kislino, dolgoročnega, stabilnega učinka hitro delujočega gnojila, biološkega gnojila in učinkovitosti gnojil za mikrohranila kot celoto, lahko kelatizira elemente hranilnih snovi v tleh, spodbuja rast korenin, izboljša fotosintetično funkcijo pridelka, spodbuja prenos fotosintetičnega izdelka, prevoza, izboljšanje kakovosti pridelka, izboljšanje učinkovitosti izdelka.


V kombinaciji z anorganskim gnojilom se lahko poveča sinergistični učinek hranilnih snovi in učinek povečanja pridelka je zelo pomemben. Dolgoročna aplikacija bo porozna in rahla tla, zmanjšala stopnjo konsolidacije tal in izboljšala sposobnost zemlje za zadrževanje gnojila in vode. Takšno gnojilo ne more le ohraniti počasnega sproščanja in polne izrabe velikega števila elementov, ampak tudi zagotoviti stabilne in dolgoročne učinke elementov v sledovih. To lahko izboljša dihanje rastlin, izboljša rastlinski REDOX proces in spodbuja presnovo rastlin. Lahko spodbuja nastanek fotosinteze in klorofila, aktivnost oksida, encimska aktivnost, kalivost semena, absorpcija hranil, rast korenin ter fiziološki in biokemični proces ima očitno promocijo in aktivacijo. Zlasti je tesno povezana z rastlinami kot katera koli druga snov.

image.png

image.png