Dom > Novice > Vsebine

Kalij Humate Z močnim alkalnim in jedkim

Sep 22, 2017

Kalijev hidroksid (kemijska formula: KOH, količina: 56,11) bel prah ali luskasta trdna snov. Kalij Humat Tališče 360 ​​~ 406 ℃, vrelišče 1320 ~ 1324 ℃, relativna gostota 2,044 g / cm3, plamenišče 52 ° F, refrakcijski indeks n20 / D1,421, parni tlak 1mmHg (719 ℃) . Kalij Humate Z močnim alkalnim in korozivnim. Preprosto absorbira vlago v zraku in razkroj, absorpcijo ogljikovega dioksida iz kalijevega karbonata. Raztopljeni v približno 0,6 delov tople vode, 0,9 delov hladne vode, 3 delov etanola in 2,5 delov glicerola. Ko se raztopi v vodi, alkoholu ali obdelan s kislino, da proizvede veliko toplote. Kalij Humat pH 0,1 mol / L raztopine je 13,5. Srednje strupeni, pol smrtonosni odmerek (podgana, oralni) 1230mg / kg. Topen v etanolu, rahlo topen v etru. Je zelo močna alkalna in jedka, njegova narava in kavstična soda podobna.

Organizacija ima pekoč učinek, lahko raztopi beljakovine, kalij Humate tvorbo alkalno denaturiranega proteina. Raztopina ali prašek na plašču, zlasti pršljen v sluznico, lahko povzroči mehke barve. Višja koncentracija raztopine, večja je temperatura, kalij Humate pa močnejši učinek. Splazhed v oko, ne samo, da lahko poškoduje roženico, ampak tudi oči oko poškodbe tkiva.

Najvišja dovoljena koncentracija je 0,5 mg / m. Delo je treba preprečiti, da bi se dotaknili kože in oči, kot je nenamerno dotik, vodo lahko opere poškodovane dele in nato mokri s 5% ocetno kislino, vinsko kislino, klorovodikovo kislino ali raztopino citronske kisline; kot je brizganje oči, kalij Umazajte z vodo ali fiziološko raztopino. Počasi spirajte 10 ~ 30 min in nato kliknite na 2% karivakaina ali 0,5% kardanske raztopine. Delovanje naj nosi čvrsta tkanina iz uniforme, nosite gumijaste rokavice, manšete, kalij Humate predpasnike, obutev in druge izdelke za zavarovanje dela. Roke je treba prevlečiti z nevtralnim in hidrofobnim mazilom.

1, ki se uporablja kot sušilno sredstvo, vpojno, za proizvodnjo oksalne kisline in različnih kalijev, pa tudi za galvanizacijo, kiparstvo, litografijo in tako naprej.

2, ki se večinoma uporablja za proizvodnjo surovin, kot je kalij, kot so kalijev permanganat, kalijev karbonat ipd. V farmacevtski industriji, za proizvodnjo kalijev bor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat in tako naprej. V lahki industriji za proizvodnjo kalijevega mila, alkalnih baterij, kozmetičnih izdelkov (kot so hladna smetana, smetana in šampon). V industriji barvila, kalijev Humate za proizvodnjo barv, kot so zmanjšanje modre RSN in tako naprej. V elektrokemijski industriji, za galvanizacijo, kiparstvo in tako naprej. V tekstilni industriji za tiskanje in barvanje, beljenje in merceriziranje ter veliko število, ki se uporabljajo za izdelavo umetnih vlaken, glavnih surovin iz poliestrskih vlaken. Poleg tega se uporablja tudi za metalurške grelnike in razmaščevanje usnja in tako naprej.

3, kemične surovine, za medicino, Kalij Humate gospodinjskih kemikalij in tako naprej.

4, ki se uporablja kot analitični reagenti, saponifikacijski reagenti, ogljikov dioksid in absorber vlage.

5, kemična industrija za izdelavo pralnega mila, šampon brez mehkega mila, smetane, hladne smetane, šampona in drugih surovin. Farmacevtska industrija za proizvodnjo progesterona, vanilina in drugih surovin. Barvna industrija se uporablja za izdelavo melaminskih barvil. Kalij Humate Industrija baterije se uporablja za izdelavo alkalnih baterij.