Dom > Novice > Vsebine

Kalijeva vlažna absorpcija vode

Aug 10, 2017

Mehanizem izgorevanja alkalij je, da imajo alkalije absorpcijo vode, kalij Humat, ki povzroča, da lokalne celice dehidrirajo, alkalni ion in tkivne beljakovine oblikujejo kompleks alkalijski denaturiranih beljakovin, saponifikacijsko maščobno tkivo, kalij Humite toploto, proizvedeno med umiljenjem lahko globoko tkivo še naprej poškoduje. Ker je alkalno-denaturiran protein kompleks topen, lahko ionski alkali prodrejo v globoko tkivo, kar povzroča poškodbe.

Kavstična globina opeklin je običajno več kot dve stopinje globoko, kalij Humate ostre bolečine. Raztopljena nekroza povzroča, da se rana še naprej poglablja, izgorela brazgotina je mehka, pokaže se lepljiva spolzka "mila-podobna" ali "gnita tofu" sprememba oblike po okužbi z lahkoto sočasno sepso rane. Noktni stik s kavstiko bo postal tanjši, izguba lesa, tako da se žebelj ravna do žlico. Kalij Humate V stiku z razredčeno raztopino lahko koža postane suha, razpokana in vlečena. Caustic's parni oko in draženje zgornjih dihalnih poti sta močna in lahko povzročita očesne in zgornje dihalne opekline.

1, ki se uporablja kot sušilno sredstvo, vpojno, za proizvodnjo oksalne kisline in različne pepelike, pa tudi za galvanizacijo, graviranje, litografijo ipd.

2, ki se večinoma uporablja za proizvodnjo pepelike surovin, kalijev humat, kot so kalijev permanganat, kalijev karbonat ipd. V farmacevtski industriji je proizvodnja kalija, bor, spironolakton, jetrni alkohol, testosteron propionat. Uporablja se v lahki industriji za proizvodnjo kalijevih mila, alkalnih baterij, kozmetičnih izdelkov (kot so mraz, kreme in šamponi). V barvni industriji se kalij Humat uporablja pri proizvodnji redukcijskih barvil, kot je zmanjšanje modrega RSN. V elektrokemijski industriji, za galvanizacijo, graviranje in tako naprej. V tekstilni industriji, ki se uporablja za tiskanje in barvanje, beljenje in merceriziranje ter veliko število umetnih vlaken, poliestrsko vlakno kalija Humate za glavne surovine. Poleg tega se uporablja tudi v metalurških grelnih sredstev in usnja razmaščevanje in tako naprej.

3, kemične osnovne surovine, kalij Humate, ki se uporabljajo v medicini, vsakdanje kemikalije in tako naprej.

4, ki se uporablja kot analitični reagenti, saponifikacijski reagenti, ogljikov dioksid in absorpcijski vodo.

5. Dnevna kemična industrija se uporablja kot surovina za izdelavo umazanega mila, šampona, smetane, mraza, šampona itd. Farmacevtska industrija se uporablja pri izdelavi flavonoidov, kalijevega humana vanilina in drugih surovin. Barvna industrija se uporablja za izdelavo melaminskih barvil. Industrija baterij se uporablja za izdelavo alkalnih baterij.

1. Prevozne zadeve: Ko je železnica prevažana, lahko jeklene bobne prevažajo razpoložljivi gondolski avtomobili. Pakiranje mora biti popolno in nakladanje mora biti varno. Med transportom poskrbite, da posoda ne pušča, ne zruši, ne spada, kalij Humate ni poškodovan. Strogo je prepovedano mešati z vnetljivimi ali vnetljivimi snovmi, kislinami in jedilnimi kemikalijami. Prevozna vozila morajo biti opremljena z opremo za uhajanje v nujnih primerih.

2, razmišljanja o skladiščenju: shranjujte v hladnem, suhem, dobro prezračenem skladišču. Kalij Humate Away od ognja in toplote. Najboljša vlažnost v knjižnici ni večja od 85%. Pakiranje mora biti zaprto in ne vlažno. mora biti z lahkimi (lahko) vnetljivimi, kislinami, kot je ločeno shranjevanje, Kalijum Humate izogibajte se mešanju. Prostor za shranjevanje mora biti opremljen z ustreznimi materiali za sprejem puščanja.