Dom > Novice > Vsebine

Kalijeva vlažna absorpcija vode

Jun 06, 2017

Kalij Humat Mehanizem izgorevanja alkalij je, da imajo alkalije absorpcijo vode, kar povzroča, da lokalne celice dehidrirajo, alkalni ion in tkivne beljakovine tvorijo alkalno-denaturiran kompleks beljakovin, kalij Humate saponifikacijsko maščobno tkivo, kalij Humate proizvedeno toploto med umiljenjem lahko globoko tkivo še naprej poškoduje. Ker je alkalno-denaturiran protein kompleks topen, lahko ionski alkali prodrejo v globoko tkivo, kar povzroča poškodbe.

Kavstična opeklina je običajno več kot dve stopinje globoko, ostre bolečine. Raztopljena nekroza povzroča, da se rana še naprej poglablja, izgorela barva je mehka, pojavi se lepljiva spolzka "mila-podobna" ali "gnitja fižola" sprememba oblike, potem ko je okužba lahko sovpadna z sepsjo rane. Stik z nohti s kavstiko bo postal tanjši, kalij Humate izguba lesa, tako da je nohtov ravno do ključa. Stik razredčene raztopine lahko kožo osuši, razreže in zlije. Caustic's parni oko in draženje zgornjih dihalnih poti sta močna in lahko povzročita očesne in zgornje dihalne opekline.

Kalijev hidroksid (kemično: Koh, tip: 56.11) bel prah ali luskasto trdno snov. Tališče 360, vrelišče 1320, relativna gostota 2,044, plamenišče 52 ° F, kalij Humat refrakcijski indeks N20 de 421, parni tlak 1mmHg (719 Shan). Močno alkalno in jedko. Zelo enostavno je absorbirati vlago iz zraka in absorbirati ogljikov dioksid v kalijev klorid. Topen v približno 0,6 vroče vode, 0,9 hladne vode, 3 etanola, 2,5 glicerina. Ko se raztopi v vodi, alkoholu ali kislinski obdelavi, nastane velika količina toplote. Raztopina 0 L molekul L je 13,5. Srednji strup, pol smrtonosno (podgana, usta) 1230m. Topen v etanolu, rahlo topen v etru. Kalij Humate Ima zelo močne alkalne in korozivne lastnosti in je podobna kavstični sode.

1, ki se uporablja kot sušilno sredstvo, vpojno, za proizvodnjo oksalne kisline in različne pepelike, pa tudi za galvanizacijo, graviranje, litografijo ipd.

2, ki se večinoma uporablja za proizvodnjo pepelike surovin, kot so kalijev permanganat, kalijev karbonat ipd. V farmacevtski industriji je proizvodnja kalija, bor, spironolakton, jetrni alkohol, testosteron propionat. Uporablja se v lahki industriji za proizvodnjo kalijevih mila, Kalijevih humatnih alkalnih baterij, kozmetičnih izdelkov (kot so mraz, kreme in šamponi). V industriji barvila, ki se uporablja pri proizvodnji redukcijskih barvil, kot je zmanjšanje modrega RSN. V elektrokemijski industriji, za galvanizacijo, graviranje in tako naprej. V tekstilni industriji, ki se uporablja za tiskanje in barvanje, beljenje in merceriziranje ter veliko število umetnih vlaken, surovin iz poliestrskih vlaken. Poleg tega se uporablja tudi v metalurških grelnih sredstev in usnja razmaščevanje in tako naprej.

3, kemičnih osnovnih surovin, ki se uporabljajo v medicini, dnevne kemikalije in tako naprej.

4, ki se uporablja kot analitski reagenti, reagenti kalijevega humatnega umiljenja, ogljikov dioksid in absorpcijski vlagi.

5. Dnevna kemična industrija se uporablja kot surovina za izdelavo umazanega mila, šampona, smetane, mraza, šampona itd. Farmacevtska industrija se uporablja pri izdelavi flavonoidov, vanilina in drugih surovin. Barvna industrija se uporablja za izdelavo melaminskih barvil. Industrija baterij se uporablja za izdelavo alkalnih baterij.