Dom > Novice > Vsebine

Kalij Humate Vloga

Jul 25, 2017

Vloga kalijevega hidroksida:

1, anorganska industrija za proizvodnjo kalija, kalijev humat, kot so kalijev permanganat, kalijev nitrit, dikalijev hidrogenfosfat in druge surovine.

2, kemična industrija za izdelavo kalijevega mila, pralno milo, milo za šampon, smetano, smetano, smetano, šamponom in drugimi surovinami. Kalij Humate Farmacevtska industrija za proizvodnjo progesterona, kalijevega humana vanilina in drugih surovin.

3, barvna industrija za izdelavo melaminskih barvil

4, industrija baterij za izdelavo alkalnih baterij. [4] uporabljeno kot sušilno sredstvo, absorbentno, za sistem kalijevega mila, oksalno kislino in razne kalijeve kalijeve humate, pa tudi za galvanizacijo, kiparstvo, litografijo itd .; ki se uporabljajo predvsem za proizvodnjo surovin, kot so kalijev permanganat, kalijev karbonat ipd.

5, v elektrokemijski industriji, kalijev Humate za galvanizacijo, kiparstvo in tako naprej. V tekstilni industriji, za tiskanje in barvanje, beljenje in merceriziranje, kalijev Humate in veliko število, ki se uporabljajo za izdelavo umetnih vlaken, glavnih surovin iz poliestrskih vlaken.

Kalijev hidroksid: kalijev hidroksid (kemijska formula: KOH, količina: 56,11) bel prah ali luskasta trdna snov. Tališče 360 ​​~ 406 ℃, kalij Humira vrelišče 1320 ~ 1324 ℃, relativna gostota 2,044 g / cm, plamenišče 52 ° F, refrakcijski indeks n20 / D1,421, parni tlak 1mmHg (719 ℃). Kalij Humate Z močnim alkalnim in korozivnim. Preprosto absorbira vlago v zraku in razkroj, absorpcijo ogljikovega dioksida iz kalijevega karbonata. Raztopljeni v približno 0,6 delov tople vode, 0,9 delov hladne vode, 3 delov etanola in 2,5 delov glicerola. Kalij Humate Ko se raztopi v vodi, kalij Humat alkohol ali obdelan s kislino, da proizvede veliko toplote.

Kalijev hidroksid (kemijska formula: KOH, količina: 56,11) bel prah ali luskasta trdna snov. Tališče 360 ​​~ 406 ℃, vrelišče 1320 ~ 1324 ℃, relativna gostota 2,044 g / cm3, plamenišče 52 ° F, refrakcijski indeks n20 / D1,421, parni tlak 1mmHg (719 ℃). Z močnim alkalnim in korozivnim. Preprosto absorbira vlago v zraku in razkroj, absorpcijo ogljikovega dioksida iz kalijevega karbonata. Kalij Humat Raztopljen v približno 0,6 delov tople vode, 0,9 delov hladne vode, 3 delov etanola in 2,5 delov glicerola. Ko se raztopi v vodi, alkoholu ali obdelan s kislino, da proizvede veliko toplote. PH raztopine 0,1 mol / l je znašal 13,5. Srednji toksični, kalij Humatni pol smrtni odmerek (podgana, oralni) 1230mg / kg. Topen v etanolu, kalij Humate rahlo topen v etru. Je zelo močna alkalna in jedka, njegova narava in kavstična soda podobna.