Dom > Novice > Vsebine

Kalijev Humate močno alkalne in korozivnih

Jul 12, 2017

Kalijev hidroksid (kemijska formula: KOH, znesek Humate kalija: 56.11) belega prahu ali luskasta trdna. Tališče 360 ~ 406 ℃, vrelišče 1320 ~ 1324 ℃, relativna gostota 2.044g / cm3, plamenišče 52 ° F, lomni indeks n20 / D1.421, parni tlak 1mmHg (719 ℃). Z močno alkalne in jedke. Kalijev Humate enostavno absorbirajo vlago v zraku in deliquescence, absorpcijo ogljikovega dioksida iz kalijevega karbonata. Raztopimo v približno 0.6 delov vroče vode, 0.9 delov hladne vode, 3 dele etanola in 2,5 delov glicerola. Ko se raztopi v vodi, alkoholu ali z zdravljenja kisline proizvaja veliko toplote. Kalijev Humate pH 0,1 mol / L raztopine je bil 13.5. Srednje strupeno, pol smrtni odmerek (podgana, oralno) 1230mg/kg. Topen v etanolu, topen v etru. Kalijev Humate je a zelo močno alkalne in korozije, narave in kavstična soda podobnih.

1, uporablja kot sušilno sredstvo, vpojne, kalijev Humate za proizvodnjo oksalne kisline in različnih kalija, ampak tudi za galvanizacije, kiparstvo, litografija in tako naprej.

2, uporablja predvsem za proizvodnjo surovin, kot so kalij, kalij Humate kot kalijev permanganat, kalijevega karbonata in tako naprej. V farmacevtski industriji, za proizvodnjo kalijevega bor, spironolakton, heparanol, Testosteron propionat in tako naprej. V luči industriji za proizvodnjo kalijevega mila, alkalne baterije, kozmetika (kot so hladne krema, krema in šampon). Kalijev Humate v industriji barvila za proizvodnjo barv, kot so zmanjšanje modro RSN in tako naprej. V elektrokemičnih industriji, za galvanizacije, kiparstvo in tako naprej. Kalijev Humate v tekstilni industriji, za tiskanje in barvanje, kalijev Humate, beljenje in merceriziranje, in veliko število uporablja za proizvodnjo umetnih vlaken, poliestrskih vlaken glavne surovine. Kalijev Humate Poleg tega, to se uporablja tudi za metalurške grelniki in usnje razmaščevanje in tako na.

3, kemijske surovine, za medicino, gospodinjskih kemičnih in tako naprej.

4, ki se uporablja kot analitično reagenti, saponifikacijo reagenti, ogljikovega dioksida in absorpcijo vlage.

5, kemična industrija za proizvodnjo pralnega mila, šampon, milo, kalijev Humate smetana, smetana, smetana, šampon in drugih surovin. Farmacevtska industrija za proizvodnjo progesterona, vanilina in drugih surovin. Industriji barvila se uporablja za izdelavo melamin barvila. Baterija industrija se uporablja za izdelavo alkalne baterije.

Organizacija je pekoč učinek, lahko raztopite beljakovin, kalija Humate nastanek alkalne denaturiranega beljakovin. Rešitev ali prah oškropijo na koži, kalijev Humate zlasti oškropijo v sluznice, lahko proizvajajo mehko pegavost. Večja je koncentracija raztopine, kalijev Humate višja temperatura, močnejši učinek. Oškropijo v oko, ne samo lahko poškodbe roženice, ampak tudi da poškodbe oči globoko tkiva.

Največja dovoljena koncentracija je 0.5 mg/m. dela je treba preprečiti dotika kože in oči, kot so nenamerno dotakniti, voda je treba oprati, poškodovanih delov, in nato mokre z 5 % ocetne kisline, kalijevega Humate vinska kislina, klorovodikova kislina ali Raztopina citronske kisline; kot so brizganjem oči, uporaba vodo ali fiziološko raztopino počasi previdno sperite 10 ~ 30 min, in nato kliknite na 2 % je carnivacaine ali 0,5 % raztopine cardaine. Operacija naj bi nosili tkanine oblačila, nosijo gumijaste rokavice, lisice, kalijev Humate predpasniki, nosi čevlje in druge dela zavarovalnih produktov, roke naj prevlečeni z nevtralno in hidrofobne mazilo skupno delo.