Dom > Novice > Vsebine

Kalijeva vlažna proizvodnja surovin

Sep 22, 2017

Mehanizem poškodbe alkalnih opeklin je alkalijska absorpcija vode, tako da lokalna celična dehidracija, alkalije in tkivne beljakovine, ki tvorijo bazično-denaturiran kompleks beljakovin, maščobno tkivo s kalijevim humatom, kalijev humat saponifikacija vročine lahko povzroči, da se globoko tkivo še naprej poškoduje. Ker je alkalno-denaturiran protein kompleks topen, lahko alkalijske ione prodrejo v globoko tkivo in povzročijo poškodbe.

Kavstična oljna opekline so ponavadi globoke v več kot dveh stopinjah, kalij Humate žareč nasilni. Razpadanje rane, da bi se še naprej poglabljala rana, mehka koža, je bila lepljiva zdrsna "mila-podobna" ali "gnita tofu", podobna spremembam, ki so se po okužbi z okuženo rano lahko zapletli. Stik z nohti s kavstično alkalijo bo postal tanjši, izgubi lesk, tako da bo noht ravno in celo žlico. Tanka raztopina lahko kožo postane suha, razpokana, zlepljena. Kavstična para na očesu in draženje zgornjih dihalnih poti močno lahko povzroči opekline oči in zgornjih dihalnih poti.

1, ki se uporablja kot sušilno sredstvo, vpojno, za proizvodnjo oksalne kisline in različnih kalijev, pa tudi za galvanizacijo, kiparstvo, litografijo in tako naprej.

2, ki se večinoma uporablja za proizvodnjo surovin, kot so kalij, kalijev humat, kot so kalijev permanganat, kalijev karbonat ipd. V farmacevtski industriji, za proizvodnjo kalijev bor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat in tako naprej. V lahki industriji za proizvodnjo kalijevega mila, alkalnih baterij, kozmetičnih izdelkov (kot so hladna smetana, smetana in šampon). V industriji barv, za proizvodnjo barv, kot so zmanjšanje modre RSN in tako naprej. V elektrokemijski industriji, za galvanizacijo, kiparstvo in tako naprej. V tekstilni industriji, za tiskanje in barvanje, beljenje in merceriziranje, kalijev Humate in veliko število, ki se uporabljajo za izdelavo umetnih vlaken, glavnih surovin iz poliestrskih vlaken. Poleg tega se uporablja tudi za metalurške grelnike in razmaščevanje usnja in tako naprej.

3, kemične surovine, za medicino, gospodinjske kemikalije in tako naprej.

4, ki se uporablja kot analitični reagenti, reagenti kalijevega humatnega umiljenja, ogljikov dioksid in absorpcijo vlage.

5, kemična industrija za izdelavo pralnega mila, kalijev Humate šampon, mehak milo, smetana, hladna smetana, šampon in druge surovine. Kalij Humate Farmacevtska industrija za proizvodnjo progesterona, vanilina in drugih surovin. Barvna industrija se uporablja za izdelavo melaminskih barvil. Industrija baterij se uporablja za izdelavo alkalnih baterij.