Dom > Novice > Vsebine

Kalijeva vlažna priprava ognjevzdržne tekočine

Sep 11, 2017

Kalijev hidroksid Uporaba tega izdelka je bolj pogosta, specifična uporaba vrednosti kemične industrije je visoka, potem je uporaba tega izdelka veliko, vemo koliko?

V reakcijski posodi smo dodali 8 kg granuliranega kalijevega hidroksida v prahu, 7 kg natrijevega karbonata v prahu (soda pepela) (ki ga je proizvedel Asahi Glass Co., Ltd.) in 30 kg kovinskega silicija, nato pa 60 L vode. V kateri je začela naravna reakcija, se je od spodaj na kalijev hidroksid začelo močno reagirati v reakcijski posodi od spodnje strani do zgornje strani konvekcije.

Ko reakcijska temperatura narašča naravno, je reakcijska temperatura v območju od 80 do 90 ° C, reakcijsko stanje pa je najbolj aktivna. Reakcijska temperatura ne presega 92 ° C. Reakcija se konča pri približno 10 h, ločuje trdno snov in lahko dobimo približno 48 L (približno 70 kg) raztopine ognjevzdržnih materialov. Preostala trdna snov je kovinski silicijski blok, če ga opere z vodo, pri čemer je približno 22 kilogramov kovinskih silicidnih blokov. V tem preostalem kovinskem silicidnem bloku je bil dodan kovinski silicijski blok približno 8 kg in v drugo reakcijo dodala vsota 30 kg kovinskega silicijevega silida.

Na enak način kot pri prvi reakciji smo v reakcijsko posodo dodali 8 kg zrnatega kalijevega hidroksida in 7 kg natrijevega karbonata v prahu (soda pepela) (ki ga je proizvedel Asahi Glass Co., Ltd.), ki ji je sledilo zaporedno dodajanje 22 kg kovinskega silicijskega bloka in 8 kg novih kovinskih silicidnih blokov, čemur sledi dodajanje 60 L vode, da se začne drugi pripravek refraktarne reakcije.

Pri pripravi v skladu s prvim dodajanjem granuliranega kalijevega hidroksida in nato z dodajanjem natrijevega karbonata v prahu (soda pepela), nato dodamo kovinski silicidni blok in nato dodamo vodo v zaporedju dodajanja, začenši z dna kalijevega hidroksida reakcija lahko nastane gor in dol Konvekcijska aktivna reakcija, ki je pripravila boljše delovanje ognjevzdržne tekočine.

V tem prispevku lahko splošno razumemo način priprave tega ognjevzdržnega kalijevega hidroksida in ta pripravek lahko uporabimo za debelo kartonsko ploščo, polistirensko peno in drugo ploščo za pripravo ohišja za hladno kakovost, ohišje za televizorje, embalažne materiale in mize ter stole in kuhinjo pripomočki, upam, da vsebina besedila vam pomaga pomagati.

Kalijev hidroksid kot kemično dober material, se pogosto uporablja na industrijskem, kemijskem in drugih področjih proizvodnje, nato pa znanje tega izdelka, razumemo, koliko, naslednji članek za vsakogar, da pojasni to gradivo risanje Načela in rezultate.

Princip: Gram-negativne bakterije v celični steni v raztopljeni alkalijski raztopini je zlahka porušiti, sprostitev ne-prelomljene DNA spirale, tako da je suspenzija kalijevega hidroksida pokazala lepljivo, se lahko uporabi v inokulacijskem obroču, da se izvleče lepljiva žica , in Gram-pozitivne bakterije Takšne spremembe v razredčeni alkalni raztopini ni.

Metoda: Na čisto steklo vzemite 1 kapljico 40 g / L vodne raztopine kalijevega hidroksida (svež pripravek), nekoliko pomešajte svežo kolonijo, premešajte in premešajte z vodno raztopino kalijevega hidroksida in vsakih nekaj sekund, da omenite inokulacijski obroč, opazujte, iz lepljive žice.

Rezultati: Iokulacija z inokulacijskim obročem je bila pozitivna, še vedno je bila suspenzija negativna.

Uporaba: večinoma se uporablja za gram-negativne bakterije in lahko razbarvamo identifikacijo gram-pozitivnih bakterij. Večina Gram-negativnih bakterij v 5 do 10 letih v pozitivni reakciji, nekateri pa 30-45 let, Pseudomonas, Lactobacillus, Flavobacterium, Alcaligenes, Moraxella in večina pozitivnih v 10-ih, Acinetobacter, Moraxella se je počasi odzvala, večina sevov v 60-ih letih pozitiven in gram-pozitivne bakterije po 60-ih so še vedno negativne.