Dom > Novice > Vsebine

Kalijevi previdnostni ukrepi na embalaži

Sep 04, 2017

1, transport Opomba: Železniški prevoz, boben se lahko uporablja za prevoz avtomobila. Pakiranje mora biti popolno in obremenitev mora biti varna. Med prevozom zagotovite, da posoda ne pušča, ne zrušite, ne pade, ne poškodujete. Prepovedano je mešanje z vnetljivimi ali vnetljivimi snovmi, kislinami in jedilnimi kemikalijami. Prevozna vozila morajo biti opremljena s sistemom za ravnanje v sili, ki se uniči.

2, skladiščenje Opomba: shranjeno v hladnem, suhem, dobro prezračenem skladišču. Od ognja, toplote. Vlažnost v peči je prednostno ne večja od 85%. Embalaža mora biti zaprta in ne vlažna. Naj bo enostavno z (lahko) gorivo, kisline in drugo ločeno shranjevanje, se izogibajte mešanemu skladiščenju. Prostor za skladiščenje mora biti opremljen z ustreznimi materiali za preprečevanje razlitja.

3, postopek pakiranja: trdno se lahko natakne v jekleni boben debeline 0,5 mm v zapečateni neto masi, ki ne presega 100 kg za sod; plastične vrečke ali dve plasti kraft papirnih vrečk zunaj polne odprtine ali odprtega jeklenega bobna; Plastične steklenice ali pocinkane jeklene bobne (pločevinke) zunaj talne plošče, škatle iz lesa ali vezanega lesa; kosi tankih jeklenih sodov (pločevinke), kovinskih vedra (pločevinke), plastičnih steklenic ali kovinskih cevi zunaj valovitih škatel.

Kalijev hidroksid (kemijska formula: KOH, količina: 56,11) bel prah ali luskasta trdna snov. Z močnim alkalnim in korozivnim. Točka tališča 360 ~ 406 ℃, vrelišče 1320 ~ 1324 ℃, relativna gostota 2,044 g / cm3, plamenišče 52 ° F, refrakcijski indeks n20 / D1,421, parni tlak 1mmHg (719 ℃). Topen v vodi, etanol, rahlo topen v etru. Preprosto absorbira vlago v zraku in razkroj, absorpcijo ogljikovega dioksida iz kalijevega karbonata. Ko se raztopi v vodi, alkohol ali s kislinsko obdelavo povzroči veliko toplote. PH raztopine 0,1 mol / l je znašal 13,5. (Brez vode). Zmerno strupeni, pol smrtonosni odmerek (podgana, ustna)