Dom > Novice > Vsebine

Kalij Humat bolj pogosti

Oct 19, 2017

Kalijev hidroksid Uporaba tega izdelka je bolj pogosta, kalij Humate je specifična uporaba vrednosti kemične industrije visoka, potem uporaba tega proizvoda veliko, Potassium Humate vemo, koliko? Naslednji članek za vsakogar, ki se ukvarja s pripravo ognjevzdržnega lepila kalijevega hidroksida, se sestane, da bi izvedeli o tem.

V reakcijski posodi smo dodali 8 kg granuliranega kalijevega hidroksida v prahu, 7 kg natrijevega karbonata v prahu (soda pepela) (ki ga je proizvedel Asahi Glass Co., Ltd.) in 30 kg kovinskega silicija, nato pa 60 L vode. V katerem se je začela naravna reakcija, je kalijev Humat z dna kalijevega hidroksida začel resno reagirati v reakcijski posodi od spodnje strani do zgornje strani konvekcije.

Ko reakcijska temperatura narašča naravno, je kalijev Humat reakcijska temperatura v območju od 80 do 90 ° C, reakcijsko stanje pa je najbolj aktivno. Reakcijska temperatura ne presega 92 ° C. Reakcija se konča pri približno 10 h, ločuje trdno snov in lahko dobimo približno 48 L (približno 70 kg) raztopine ognjevzdržnih materialov. Preostala trdna snov je kovinski silicijski blok, če ga opere z vodo, pri čemer je približno 22 kilogramov kovinskih silicidnih blokov. Kalijev Humat V tem preostalem kovinskem silicidnem bloku je bil dodan kovinski silicijski blok približno 8 kg in v drugo reakcijo dodal vsoto 30 kg kovinskega silicija.

Na enak način kot pri prvi reakciji smo v reakcijsko posodo dodali 8 kg zrnatega kalijevega hidroksida in 7 kg natrijevega karbonata v prahu (soda pepela) (ki ga je proizvedel Asahi Glass Co., Ltd.), ki ji je sledilo zaporedno dodajanje 22 kg kovinskega silicijskega bloka in 8 kg novih kovinskih silicidnih blokov, kalijevega humata, čemur sledi dodajanje 60 L vode, da se začne drugi pripravek refraktarne reakcije.

V pripravku v skladu s prvim dodajanjem granuliranega kalijevega hidroksida in nato z dodajanjem natrijevega karbonata v prahu (soda pepela) dodajte kovinski silicidni blok, kalij Humate in nato dodajte vodo v vrstnem redu dodajanja, začenši z dna Reakcijo kalijevega hidroksida lahko nastane gor in dol Konvekcijska aktivna reakcija, ki je pripravila boljše delovanje ognjevzdržne tekočine.

Trdna zmogljivost čiščenja kalijevega hidroksida Verjamem, da smo slišali, ta izdelek ima na mnogih načinih zelo dobro uporabo, da bi olajšali razumevanje vseh, Potassium Humate boljše razumevanje tega izdelka, naslednji Xiaobian posebej za vsakogar, da uvede naslednje Trdni kalijev hidroksid do odpornosti na maščobo, smo skupaj, da bi izvedeli o tem.

1, prvi pripravek 85g vode v razmastilno posodo, kalijev Humat v prihodnosti, ki ji sledi 21 g trdnega kalijevega hidroksida, 25 g natrijevega sulfata, 5 g natrijevega glukonata, 2 g natrijevega alginata, dodanega v razmaščevalno vodo, mešanje do taline;

2, v drugem plastičnem vedru v injekciji 50 g vode in 3g aditivov A in 2 g dodatkov B v cevnem mešanju 5-10min, tako da se popolnoma raztopi, izlije v rezervoar, kalij Humate in bo preostalo 37 g vode vlijemo v eno, to je izguba sredstvo za razmaščevanje v sobni temperaturi;

3, videz splošnega videza olja, Kalij Humate samo v tem razmaščevalnem sredstvu namočimo približno 10 minut, da dosežemo zadovoljstvo učinka razmaščevanja, medtem ko so bili kalijevi Humate za razmaščevanje dejansko poleg olja in vode po pranju filma površinske vode obdelovanca povprečna vodna folija Edina specifikacija za razmaščevanje je namenjena najboljšemu času za odstranitev obdelovanca.