Dom > Novice > Vsebine

Kalij Vlažni učinek

Aug 02, 2017

Mehanizem poškodbe alkalnih opeklin je alkalija absorpcije vode, kalijev Humat, tako da lokalna dehidracija celic, beljakovine alkalij in tkiv, da se tvori alkalno-denaturiran protein kompleks, saponizirano maščobno tkivo, umiljenje vročine lahko povzroči, da se globoko tkivo še naprej poškoduje. Kalij Humate Ker je alkalno-denaturiran protein kompleks topen, lahko alkalne ione prodrejo v globoko tkivo in povzročijo poškodbe.

Kavstična opekline so ponavadi globoke v globini več kot dve stopinjah, žgane nasilne. Razpadanje rane, da bi še naprej poglabljali rano, mehko rumeno, je bil potassium Humate lepljiv slip "podoben milo" ali "gnilo tofu", podobne spremembam, ki jih je težko zapleteno po sepsi, okuženi z okužbo. Stik z nohti s kavstično alkalijo bo postal tanjši, izgubi lesk, tako da bo noht ravno in celo žlico. Kalijeva vlažna raztopina lahko naredi kožo suho, razpokano, loti. Kavstična para na očesu in draženje zgornjih dihalnih poti močno lahko povzroči opekline oči in zgornjih dihalnih poti.

1, ki se uporablja kot sušilno sredstvo, vpojno, kalij Humate za proizvodnjo oksalne kisline in različnih kalijev, pa tudi za galvanizacijo, kiparstvo, litografijo in tako naprej.

2, ki se večinoma uporablja za proizvodnjo surovin, kot je kalij, kot so kalijev permanganat, kalijev karbonat ipd. V farmacevtski industriji, kalij Humate za proizvodnjo kalijevega bor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat in tako naprej. V lahki industriji za proizvodnjo kalijevega mila, alkalnih baterij, kozmetičnih izdelkov (kot so hladna smetana, smetana in šampon). Kalij Humate V industriji barv, za proizvodnjo redukcijskih barvil, kot so zmanjšanje modrega RSN in tako naprej. V elektrokemijski industriji, za galvanizacijo, kiparstvo in tako naprej. V tekstilni industriji za tiskanje in barvanje, beljenje in merceriziranje ter veliko število, ki se uporabljajo za izdelavo umetnih vlaken, glavnih surovin iz poliestrskih vlaken. Poleg tega se kalij Humate uporablja tudi za metalurške grelnike in razmaščevanje usnja in tako naprej.

3, kemične surovine, za medicino, gospodinjske kemikalije in tako naprej.

4, ki se uporablja kot analitični reagenti, saponifikacijski reagenti, kalijev humat ogljikov dioksid in absorpcijo vlage.

5, kemična industrija za izdelavo pralnega mila, šamponsko milo, smetano, smetano, kalij Humate krema, šampon in druge surovine. Farmacevtska industrija za proizvodnjo progesterona, vanilina in drugih surovin. Barvna industrija se uporablja za izdelavo melaminskih barvil. Industrija baterij se uporablja za izdelavo alkalnih baterij

Organizacija ima goreč učinek, lahko raztopi beljakovine, nastajanje alkalno denaturiranih beljakovin. Raztopina ali prašek na plašču, zlasti pršljen v sluznico, lahko povzroči mehke barve. Višja koncentracija raztopine, tem večja je temperatura, večji je učinek. Kalij Humat Splraze v oko, ne samo, da lahko poškoduje roženico, ampak tudi očesno poškoduje tkivo.

Najvišja dovoljena koncentracija je 0,5 mg / m. Delo je treba preprečiti, da bi se dotaknili kože in oči, kot je nenameren dotik, lahko uporabite vodo za izpiranje poškodovanih delov, kalijev humat in nato mokro s 5% ocetno kislino, vinsko kislino, klorovodikovo kislino ali raztopino citronske kisline; kot je brizganje oči, uporaba vode ali fiziološke raztopine skrbno sperite 10-30 minut in nato kliknite na 2% karivakaina ali 0,5% kardanske raztopine. Delovanje naj nosi čvrsta tkanina iz uniforme, kalij Humat, ki nosi gumijaste rokavice, manšete, predpasnike, obutev in druge izdelke za zavarovanje dela. Roke je treba prevlečiti z nevtralnim in hidrofobnim mazilom.