Dom > Novice > Vsebine

Kalij Vlažni učinek

Oct 26, 2017

Osnovne uporabe kalijevega hidroksida: anorganska industrija se uporablja kot surovina za proizvodnjo kalijevih soli, kot so vodikov fosfat, dva kalija itd. Kemična industrija, ki se uporablja za izdelavo mila, mila in kalija. Mehko milo za milo, šampon , smetana, šampona in drugih surovin. Farmacevtska industrija se uporablja za izdelavo vanilina in drugih surovin. Barvna industrija se uporablja za izdelavo barvil. Industrija baterij se uporablja pri izdelavi alkalnih baterij.

Kalijev hidroksid se uporablja kot sredstvo za sušenje, sorbent, ki se uporablja za pripravo kalijevega mila, oksalne kisline in raznih soli, ki se uporablja tudi za galvaniziranje, graviranje, litografijo itd .; kalij se večinoma uporablja za proizvodnjo surovin, kot je kalijev karbonat itd. V farmacevtski industriji za proizvodnjo kalijevega borohidrida, spironolakota, batilnega alkohola in testosterona propionata. Za proizvodnjo kalijevega mila, alkalne baterije, kozmetike v lahki industriji (kot so smetana, smetana in šampona). V industriji barvila, ki se uporablja pri proizvodnji zmanjšanih barvil, kot so modre barve, RSN itd.

Kalijev hidroksid se uporablja v elektrokemijski industriji za galvaniziranje, graviranje itd. V tekstilni industriji se uporablja pri tiskanju in barvanju, beljenju in merceriziranju ter široko uporablja kot glavna surovina za izdelavo sintetičnih vlaken in poliestrskih vlaken. Poleg tega se uporablja tudi v metalurgiji, grelnih napravah in razmaščevanju usnja. Kemična osnovna surovina, ki se uporablja v medicini, dnevna kemična industrija itd. Absorbent se uporablja kot analitični reagent, reagent za umiljenje, ogljikov dioksid in vlago, pa tudi v farmacevtski industriji.

Kakšna je vloga kalijevega hidroksida

1 kalijev hidroksid, ki se uporablja kot sušilno sredstvo in absorbira za oksalno kislino in različne kalijeve soli, pa tudi za galvanizacijo, kiparstvo, Shi Yin in tako naprej.

2, ki se večinoma uporablja za proizvodnjo kalijevega klorida surovin, kot so kalijev permanganat, kalijev karbonat itd. V farmacevtski industriji za proizvodnjo kalijevega borohidrida, spironolakton, batil alkohola, testosteron propionata. Za proizvodnjo kalijevega mila, alkalne baterije, kozmetike v lahki industriji (kot so smetana, smetana in šampona). V industriji barv, ki se uporablja pri proizvodnji zmanjšanih barvil, kot so modre barve, RSN itd. V elektrokemijski industriji se uporabljajo pri galvanizaciji, gravuri itd. V tekstilni industriji, ki se uporablja pri tiskanju in barvanju, beljenju in mercerizaciji , in se pogosto uporablja kot glavna surovina za izdelavo sintetičnih vlaken in vlaken iz poliestra. Poleg tega se uporablja tudi v metalurgiji, grelnih napravah in razmaščevanju usnja.

3. Osnovne kemične surovine, ki se uporabljajo v medicini, dnevna kemična industrija itd.

4. Uporablja se kot absorbent za analitske reagente, saponifikacijske reagente, ogljikov dioksid in vodo.

5, dnevna kemična industrija uporablja milo, šampon in opere mehko milo, smetano, smetano, šampon in druge surovine. Farmacevtska industrija se uporablja za izdelavo progesterona, vanilina in drugih surovin. Barvna industrija se uporablja pri izdelavi melaminskih barvil. Industrija baterij se uporablja pri izdelavi alkalnih baterij.