Dom > Novice > Vsebine

Kalij Humate čistoča

Oct 27, 2017

Prvič, puščanje trdnega kalijevega hidroksida v nujnih primerih preprečuje iztekanje puščanja kontaminirane površine, obkroženo z opozorilnimi znaki, priporočamo, da osebje v sili nosi plinske maske, potassium Humate nosi kemično zaščitno obleko. Ne dotikajte se razlitja s čisto čisto lopato, zbrano v čistih, pokritih posodah, z majhno količino vode, nastavljeno na nevtralno, Potassium Humate in nato v sistem odpadne vode. Prav tako lahko izperite z veliko vode in razredčite vodo v sistem odpadne vode. Tako kot veliko število puščanj, zbranih po recikliranju ali neškodljivem odstranjevanju.

Drugič, zaščitne ukrepe Zaščita dihal: Po potrebi nosite zaščitne maske.

Zaščitna oblačila: oblečeni kombinezoni (protikorozijski materiali). Zaščita rok: Nosite gumijaste rokavice. Drugo: po delu, prhanje. Bodite pozorni na osebno higieno.

Tretjič, ukrepi prve pomoči. Trdni kalijev hidroksid Stik s kožo: takoj sprati z vodo najmanj 15 minut. Če pride do opeklin, zdravljenje. Kalij Humato Stik z očmi: Takoj dvignite vek, sperite s tekočo vodo ali fiziološko raztopino najmanj 15 minut. Ali pa sperite s 3% raztopino borove kisline. Zdravljenje. Vdihavanje: hitro odziva na svež zrak. Kadar je potrebno, kalij Humajte umetno dihanje. Zdravljenje. Zaužitje: Takoj sperite, ko je bolnik buden, peroralno razredčite kislino ali limonin sok.

Trdna zmogljivost čiščenja kalijevega hidroksida Verjamem, da smo slišali, ta izdelek ima na mnogih načinih zelo dobro uporabo, da bi olajšali razumevanje vseh, Potassium Humate boljše razumevanje tega izdelka, naslednji Xiaobian posebej za vsakogar, da uvede naslednje Trdni kalijev hidroksid do odpornosti na maščobo, smo skupaj, da bi izvedeli o tem.

1, prvi pripravek 85g vode v razmastilno posodo, kalijev Humat v prihodnosti, ki ji sledi 21 g trdnega kalijevega hidroksida, 25 g natrijevega sulfata, 5 g natrijevega glukonata, 2 g natrijevega alginata, dodanega v razmaščevalno vodo, mešanje do taline;

2, v drugem plastičnem vedru v injekciji 50 g vode in 3g aditivov A in 2 g dodatkov B v cev mešanja 5-10min, tako da se popolnoma raztopi, odlije v rezervoar, kalij Humate in bo preostalo 37 g vode vlijemo v eno, to je izguba sredstvo za razmaščevanje v sobni temperaturi;

3, pojav splošnega videza olja, Kalijev Humate samo v tem razmaščevalno sredstvo namočimo približno 10 minut, da dosežemo zadovoljstvo učinka razmaščevanja, razmaščevanje let dejansko poleg olja in vode po pranju obdelovanca površinske vode je bilo povprečje vodnega filma Edina specifikacija za razmaščevanje je namenjena najboljšemu času za odstranitev obdelovanca.

Za konfiguracijo sredstva za razmaščevanje kalijevega hidroksida, ali veste, da je ta izdelek mogoče uporabiti kot čisto vodno sredstvo, lahko manipulira z njenim hidroksidom za nadzor vode Ph, kalijevega Humata, vendar se lahko ta hidroksid uporablja tudi za razmaščevanje Agent, kalij Humate, je njegova uporaba zelo priljubljena, vključujejo kemično industrijo na različnih področjih, v kmetijstvu, je bila popularizacija proizvodnje.