Dom > Novice > Vsebine

Kalijevo humano alkalno in jedko

Jun 20, 2017

Kalijev hidroksid (kemijska formula: KOH, količina: 56,11) bel prah ali luskasta trdna snov. Tališče 360 ​​~ 406 ℃, vrelišče 1320 ~ 1324 ℃, kalij Humate relativno gostoto 2,044 g / cm3, plamenišče 52 ° F, refrakcijski indeks n20 / D1,421, parni tlak 1mmHg (719 ℃) . Z močnim alkalnim in korozivnim. Preprosto absorbira vlago v zraku in razkroj, absorpcijo ogljikovega dioksida iz kalijevega karbonata. Raztopljeni v približno 0,6 delov tople vode, 0,9 delov hladne vode, 3 delov etanola in 2,5 delov glicerola. Ko se raztopi v vodi, alkohol ali s kislinsko obdelavo povzroči veliko toplote. PH raztopine 0,1 mol / l je znašal 13,5. Srednje strupeni, pol smrtonosni odmerek (podgana, oralni) 1230mg / kg. Topen v etanolu, rahlo topen v etru. Je zelo močna alkalna in korozivna, Kalij Humate je podobna naravi in ​​kavstični sode.

1, ki se uporablja kot sušilno sredstvo, vpojno, za proizvodnjo oksalne kisline in različnih kalijev, pa tudi za galvanizacijo, kiparstvo, litografijo in tako naprej.

2, ki se večinoma uporablja za proizvodnjo surovin, kot je kalij, kot so kalijev permanganat, kalijev karbonat ipd. V farmacevtski industriji, za proizvodnjo kalijev bor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat in tako naprej. V lahki industriji za proizvodnjo kalijevega mila, alkalnih baterij, kozmetičnih izdelkov (kot so hladna smetana, smetana in šampon). V industriji barvila, kalijev Humate za proizvodnjo barv, kot so zmanjšanje modre RSN in tako naprej. V elektrokemijski industriji, za galvanizacijo, kiparstvo in tako naprej. V tekstilni industriji za tiskanje in barvanje, beljenje in merceriziranje ter veliko število, ki se uporabljajo za izdelavo umetnih vlaken, glavnih surovin iz poliestrskih vlaken. Poleg tega se uporablja tudi za metalurške grelnike in razmaščevanje usnja in tako naprej.

3, kemične surovine, za medicino, gospodinjske kemikalije in tako naprej.

4, ki se uporablja kot analitični reagenti, reagenti kalijevega humatnega umiljenja, ogljikov dioksid in absorpcijo vlage.

5, kemična industrija za izdelavo pralnega mila, šamponsko milo, smetano, smetano, smetano, šamponom in drugimi surovinami. Farmacevtska industrija za proizvodnjo progesterona, vanilina in drugih surovin. Barvna industrija se uporablja za izdelavo melaminskih barvil. Industrija baterij se uporablja za izdelavo alkalnih baterij.

Organizacija ima goreč učinek, Potassium Humate lahko raztopi beljakovine, nastajanje alkalno denaturiranih beljakovin. Raztopina ali prašek na plašču, zlasti pršljen v sluznico, lahko povzroči mehke barve. Višja koncentracija raztopine, tem večja je temperatura, večji je učinek. Splazhed v oko, ne samo, da lahko poškoduje roženico, ampak tudi oči oko poškodbe tkiva.

Najvišja dovoljena koncentracija je 0,5 mg / m. Delo je treba preprečiti, da bi se dotaknili kože in oči, kot je nenamerno dotik, vodo lahko opere poškodovane dele in nato mokri s 5% ocetno kislino, vinsko kislino, klorovodikovo kislino ali raztopino citronske kisline; Kalij Humate, kot je brizganje oči, uporaba vode ali fiziološke raztopine. Počasi spirajte 10 ~ 30 min in nato kliknite na 2% karivakaina ali 0,5% kardanske raztopine. Delovanje nosi tkanina celotne delovne obleke, nosite gumijaste rokavice, manšete, predpasnike, obutev in druge izdelke za zavarovanje dela. Roke je treba prevlečiti z nevtralnim in hidrofobnim mazilom.