Dom > Novice > Vsebine

Humična kislina se široko uporablja

Jun 20, 2017

Od dinastije Ming Li Shizhen's "Compendium of Materia Medica" v "Wujin San" so bile snovi humične kisline uporabljene že več kot 400 let človeške zgodovine, Humic Acid in v tujini pri odkrivanju in ekstrakciji humične kisline je bila polna 220 let. Sedaj je 70 kategorij humidnih kislin, ki so neposredno ali posredno objavljene na svetu. Kot organske surovine se Humic Acid uporablja v kmetijstvu, gozdarstvu, živinoreji, echelonu, ribištvu, nafti, kemični industriji, gradbenem materialu, lahki industriji, medicini, varstvu okolja in tako naprej. Veliko področij. Trenutno so Humic Acid glavni proizvodi za kmetijsko pridelavo: fulvic acid organsko - anorgansko gnojilo in fulvic kisline kot surovine gumijaste embalaže Kamei bonus, Jinli, dobiček, rastlinski hormoni, prsti, suše, pesticidi s agenti.

Huminska kislina je nekakšna naravna organska snov. Je produkt starih rastlin, ki razgrajujejo in sintetizirajo mikroorganizme. Ima šibko kislost, absorpcijo vodne kisline v vodi, koloid, adsorpcija, ionska izmenjava, kompleksacija, redoks in fiziološka aktivnost. Počakajte. Glede na velikost in topnost molekulske mase humične kisline, razdeljene v fulvično kislino, klorovodikovo kislino in črno fulvično kislino. Humična kislina Fulvinska kislina je značilna njegova majhna molekulska masa, kisle skupine, topne v kislini, alkaliji in vodi, enostavne absorbcijske lastnosti rastlin, ki se pogosto uporabljajo v kmetijski proizvodnji. Biokemične fulvove kisline očistimo po popolni fermentaciji fulvične kisline, ki poleg fulvične kisline vsebuje tudi 17 vrst aminokislin, proteinov, nukleinskih kislin, vitaminov, sladkorjev, različnih encimov, različnih mikrohranilnih elementov.

Leta 2002 je ameriška študija huminske kisline v kmetijstvu poudarila, da bi bilo 50% ali več gnojil, insekticidov, fungicidov, herbicidov in vode zmanjšano, če bi se uporabile želene huminske kisline.

Huminska kislina je tradicionalna kitajska medicina, vloga ni najbolj močna, čeprav je hiter učinek, vendar večinoma počasen, glavno mehčanje rastlinske priprave, ki zapusti yin in jang ravnotežje, za doseganje bolezni in izboljšanje vitalnosti rastlin in imunosti

Huminska kislina je lahko glavno sredstvo in dve vrsti zdravil v zdravilo, različni učinki, lahko imajo različno združljivost, za uporabo svojih različnih funkcij, morajo imeti poglobljeno razumevanje tega, zlasti z drugo pesticidno združljivostjo Učinkovitost zmanjšanja, toda potrebujejo ga poglobljeno in ustrezno razumevanje ter vrhunsko strokovno in tehnično.

Tukaj smo, da razložimo snovi huminske kisline, ki vključujejo humično kislino, fulvično kislino in njene soli ter biokemijsko fulvično kislino, oksidirano fulvično kislino in razgradnjo fulvove kisline, ki so naravno prisotne organske makromolekule, ne vsebuje nobenih kemičnih hormonov, povečati imuniteto, spodbujati rast in razvoj rastlin s spodbujanjem encimskih reakcij, spodbujati različne metabolizme, nadzorovati čas in prostor za izražanje genov, spodbujati preživetje celic, pospeševati kaljenje semen, pospeševati proizvodnjo kalusa in spodbujati ukoreninjenje, pri čemer fulvična kislina in rastline za zmanjšanje odpornosti na sušo, tla z zadrževanjem vode, adsorpcija humične kisline, oblazinjenje in dušik lahko dajejo lastnosti itd., predvsem za proizvodnjo suše odpornih - koreninjenje, zaviralci rasti rastlin, spodbujanje proizvodnje agentov in prilagajanje kemična sestava rastlin za izboljšanje kakovosti pridelka in drugih učinkov. Poleg tega imajo huminske kisline tudi rast mediacije, preprečevanje antibakterijskih bolezni, insekticid in druge bolezni.

Učinki in aktivnosti humične kisline na tla

1, gnojijo plodnost tal, izboljšanje tal, spodbujanje tvorbe aglomerata, za pridelek, da zagotovi ustrezno vodo, hranljive snovi, še posebej za slano za izboljšanje učinka je bolj očitna.

2, huminska kislina je dušik za počasno sproščanje in stabilizator, sinergist fosfatnega gnojila, sredstvo za zaščito pred pepelom, je majhno sredstvo za kondicioniranje elementov hranila, kelacijsko sredstvo Humic Acid, sinergijski učinek gnojila. Dodajanje huminske kisline v sestavljeno gnojilo lahko zmanjša pritrjevanje in izgubo razpoložljivih hranil ter poveča stopnjo izkoriščenosti. Je dober sinergist za tla, sredstvo za počasno sproščanje in izboljševalec.

(1) za izboljšanje uporabe dušika, počasnega sproščanja dušika.

(2) zmanjšati tla na razpoložljivi fosforni fiksaciji in spodbuditi korenine koruze k absorpciji fosforja.

(3) za zmanjšanje tlaka pri absorpciji kalijeve fiksne huminske kisline, ki težko sprosti kalij, izboljša izkoriščenost.

(4) za izboljšanje aktivnosti mikrohranilnih elementov v tleh.

3, za prekinitev zbijanja tal, zaviranje bolezni, ki se prenašajo v tleh, izboljša blaženje tal, adsorpcija, prepustnost, posredujejo pH zemlje, prilagodijo temperaturo tal, povečajo zmogljivost vode v tleh in gnojilo.