Dom > Novice > Vsebine

Humična kislina različnih vrst

Oct 09, 2017

Huminske kisline so raznolike. Naravna mineralna huminska kislina je večinoma živalskih in živalskih ostankov po mikrobni razgradnji nastajanja organske snovi, ki je pogosta v tleh, šota in premogovem premogu, ima rast rastlin in talne ekosistema pomembno vlogo.

Huminska kislinska gnojila igrajo pomembno vlogo v humani kislini, sledijo pa ji nekateri veliki, sledi, mikrobni in drugi hranilniki. Kompleksna struktura humke kisline in značilnosti, ki so se seveda odločili za humično gnojilo, je večnamensko organsko gnojilo. Med njimi je izboljšanje lastnosti tal eden od najpomembnejših vlog huminske kisline.

Izboljšana kislostna tla in slana tla

Skupna struktura je osnova za rodovitnost tal. Lokalna uporaba gnojil iz huminske kisline je dokazala, da lahko gnojila iz huminske kisline povečajo agregatno strukturo tal. Glede na kitajsko akademijo znanosti Shenyang ekološko uporabo test, uporaba humic kisline gnojila tal vode stabilne agregate povečala za 10% na 20%; znatno se je povečala tudi uporaba testa gnojil z bio-humno kislino, stabilna agregatna struktura tal. Po uporabi gnojil, tla svoboden, močna rast rastlin, povečana odpornost tal.

Glavna uporaba izdelkov huminske kisline v kmetijstvu

1, lahko spodbuja delitev celic in rast, ki spodbujajo posevek, da se lahko korenita, se lahko uporablja kot naravni prašek za ukoreninjenje, se lahko uporablja tudi za obrezovanje semena in dip korenine.

2, lahko močno izboljša vsebnost posevkov iz sladkorja, tako da se pridelki z zmrzovalno sposobnostjo preprečujejo gnilobe, gnilobe korenin, zmanjšajo škodljivce in bolezni, zmanjšajo jakost rastline v rastlinskem lističu, zmanjšajo pretok listov, tako da telo vode izboljša situacija, Je naravna močna sredstvo proti suši.

3, za izboljšanje strukture tal, spodbujanje nastajanja agregatne strukture tal, pospešiti razgradnjo pretvorbe organskih snovi, zlasti za dolgoročno enkratno uporabo kemičnih gnojil, popravilo strojev, obdelovalna zemljišča, ki jih povzroča znaten učinek izboljšanja tal.

4, nevtralizirati pH tal, uskladiti vrednost pH PH, povečati elemente v sledovih od korenine do listov ali drugih delov delovanja števila pospešenega presnove absorpcije primarnega proizvoda, s čimer se izboljša kakovost kmetijskih proizvodov.

Produkti humične kisline so glavna uporaba v industriji

1, briketno vezivo. Dodajte majhno količino dobrih zrn, dobro površinsko porazdelitev, tako da ima briketa dovolj močne in hladne trdnosti in stabilnosti.

2, keramični dodatki. Lahko izboljša keramićno grozdno trdnost pribliżno 80%, indeks plastićnosti 40% ali već, lahko poveća blato, pretok gnojevke s pretokom već kot 50%, je dober żelan, za izboljśanje zelenega telesa modrih cvetov in njegove absorpcijske sposobnosti glazura

3, pripomočki za vrtanje olja. Lahko izboljša mazanje stene, učinek preprečevanja zrušitve je pomemben.

4, se lahko uporablja kot krma, medicinski dodatki, detergenti kotla in stabilizator kakovosti vode.