Dom > Novice > Vsebine

Huminska kislina Oblikovanje strukture

Oct 27, 2017

Glavna uporaba izdelkov huminske kisline v kmetijstvu

1, lahko spodbuja delitev celic in rast, ki spodbujajo pridelek korenin, Humic Acid se lahko uporablja kot naravni prašek za ukoreninjenje, se lahko uporablja tudi za obrezovanje semena in dip korenine.

2, lahko močno izboljša vsebnost posevkovega sladkorja, tako da pridelki z zmrzovalno sposobnostjo preprečujejo gnilobo, gnilobo korenin, zmanjšajo škodljivce in bolezni, zmanjšajo jakost odpiranja rastlinskih listov, Humic Acid zmanjšuje pretok listov, tako da telo vode izboljšati situacijo, je naravna močna sredstvo proti suši.

3, za izboljšanje strukture tal, spodbujanje nastajanja agregatne strukture tal, pospešitev razgradnje pretvorbe organskih snovi, zlasti za dolgoročno enkratno uporabo kemičnih gnojil, popravilo Humic Acid stroj, obdelovalna zemljišča, ki jih povzroča pomemben učinek izboljšanja tal.

4, nevtralizirati pH tal, da bi uskladili vrednost pH PH, Humic Acid povečal elemente v sledovih od korenine do listov ali drugih delov delovanja števila pospešenega presnove absorpcije primarnega proizvoda, s čimer se je izboljšala kakovost kmetijskih proizvodov .

1, briketno vezivo. Dodajte majhno količino dobrih zrn, dobro vlažno kislino, tako da ima briketa dovolj močne in hladne trdnosti in stabilnosti.

2, keramični dodatki. Lahko izboljša keramično trdnost oplaščenja okoli 80%, indeks plastičnosti 40% ali več, lahko poveča blato, pretok gumijastega gnoja več kot 50%, je dober želatin, Humic Acid za izboljšanje zelenega telesa modrih cvetov in njenih absorpcijska sposobnost glazure

3, pripomočki za vrtanje olja. Lahko izboljša mazanje stene, Humic Acid je učinek preprečevanja zrušitve pomemben.

4, se lahko uporablja kot krma, medicinski dodatki, detergenti kotla in stabilizator kakovosti vode.

Huminska kislina je mešanica naravnih organskih makromolekulskih spojin. Široko prisoten v naravi, delež huminske kisline v tleh je največji, humna kislina v tleh je fizikalno kemična heterogena kompleksna mešanica molekulske mase polidisperse, mešanica je naravna, humana kislina z visoko molsko maso, rumena do črna, amorfna, koloidna, maščobnih in aromatičnih organskih polielektrolitov, ne morejo uporabiti ene kemične strukture, ki je.

1, celoten proces zelene hrane, sistem za nadzor kakovosti, celoten je dosegel EU, ZDA, Japonska in druge razvite države, kakovost hrane in varnostni standardi, je bil v mednarodnih standardih, ampak kako pripraviti zeleno in varno hrana, osnovna težava je, kako premagati in preprečiti problem onesnaženja tal. Z vidika oploditve se moramo držati kombinacije organskih in anorganskih gnojil. Humična kislina je uporaba gumijeve kisline v gnojini edina izbira, humična kisline in gnojil je mogoče kombinirati, da dosežete integriran učinek 1 +1> 2.

2, veliko število študij je pokazalo, da je huminska kislina prijatelj anorganskih gnojil, dušikovega gnojila je sredstvo za počasno sproščanje in stabilizator, sinergist humične kisline v obliki fosfatnega gnojila, sredstvo za zaščito pred pepelom je element v sledovih regulatorja in kelatnega sredstva, Kislina ima pomemben sinergijski učinek na gnojilo, je svetovno gnojilo v Everestu.

3, prihodnja smer razvoja gnojnih kislin gnojil so: inteligentna, Humic Acid profesionalna, kompozitna, dolgoročna, granularna in regionalna brezbarvna maščoba.

Vidimo lahko, da je razvoj in uporaba humih kislega gnojila široka perspektiva. Za uresničevanje okolju prijaznih kmetijskih gnojil je mogoče uporabiti le humuminična kislinska gnojila, da bi spodbudili in spodbujali proizvodnjo in razvoj zelenih kmetijskih proizvodov.