Dom > Novice > Vsebine

Humična kislina Najboljši učinek

Aug 02, 2017

Najprej je gnojilo humicne kisline izbrano glede na metodo nanašanja. Če se uporablja kot impulz, namakanje kapljevine ali listnato škropljenje, je priporočljivo uporabiti kalijev humat, amonijev humat humic kisline ali fulvno kislino, amonijev fenvalerat. Če se uporablja kot osnovna uporaba gnojil, je Humic Acid priporočljivo izbrati amonijev humicno kislino ali amonijev nitrat humat in druga gnojila, mora biti uporaba pozorna na pokop v tleh, ker je amonij humične kisline in amonijevega bikarbonata produkt kombinacija, Humic Acid enostavno izhlapi, Shi ali pršenje listov. Poleg tega ne dodajajte natrijevega humata v tleh z visokim pH (fiziološko raztopino).

Drugič, glede na želje pridelka in rastnih vozlišč izberite gnojivo s kislino. Za sadna drevesa, na primer, poudarek na gnojenju pri padcu gnojil, kalijevega gnojila, humične kisline, ki se osredotoča na dušikova gnojila, diferenciacija kalitev na fosfatno gnojilo in kalijevo gnojilo, v obdobju povečevanja sadja se bo treba osredotočiti na dušik gnojilo, Humic Acid kalijevo gnojilo, kalcijevo gnojilo in mikro-gnojilo. Poleg tega pa tudi s preferencami gnojenja poljščin. Na primer, sadno drevje, jajčevci, tobak, sladkorni trs itd. So kalijeve posevke, humična kislina pa je najboljša uporaba kalijevega humatnega gnojila.

Nazadnje so gnojila iz huminske kisline izbrana glede na kategorijo pridelkov in stroške. Huminska kislina Gnojila humicne kisline glede na vrsto in količino hranil so razdeljena na gnojivo humuminične kisline, mešanico humične kisline (mešano), humano kislino, organsko gnojilo, humno kislino, organsko anorgansko sestavljeno gnojilo, gnojilo iz huminske kisline.

Za zelenjavo in sadna drevesa lahko izberete humično kislino organsko gnojilo, humno kislino organsko - anorgansko sestavljeno gnojilo ali elemente v sledeh huminske kisline v gnojilu, Humic Acid teh gnojil, uporabo humične kisline, v organski snovi lahko doseže 20% do 45%, lahko učinkovito izboljša okus in barvo pridelka. Če se uporablja kot pršilo ali listje, je priporočljivo izbrati vodno raztopljivo gnojilo, ki vsebuje gumo kislino ali fulvično kislino, čeprav je višja cena teh gnojil, toda hitro, učinkovito in zato uporabljena za večjo vrednost gospodarskih rastlin. Čeprav se huminska kislina lahko uporablja v celotnem obdobju rasti pridelka, Humična kislina, vendar iz gospodarskih razlogov, po presaditvi rastline pred cvetom, nabrekne, obarva štiri barve periode vsakega impulza 1 ~ 2 krat, oteklino in barvo kombinirano s pršenjem bo boljši.

Od dinastije Ming Li Shizhen's "Compendium of Materia Medica" v "Wu Jin San", humic kisline material je bila človeška uporaba je bila 400 let zgodovine, v državi je bila huminska kislina najdena in pridobljena iz polnih 220 let . Trenutno je svet objavil neposredno ali posredno uporabo snovi huminske kisline v 70 kategorijah, saj so se ekološke surovine pogosto uporabljale v kmetijstvu, gozdarstvu, živinoreji, vice, ribištvu, nafti, kemični industriji, gradbenem materialu, lahki industriji, medicini Humic Kislinsko varstvo okolja Veliko področij. Trenutno so glavni proizvodi za kmetijsko pridelavo: fulvična kislina organsko - anorgansko gnojilo in fulvična kislina kot surovine gumijastega gnojila Kamei bonus, Jinli, dobiček, rastlinski hormoni, huminska kislina, sprememba zemlje, suša, pesticidi z agenti.

Huminska kislina je nekakšna naravna organska snov. Je produkt stare rastline, ki razgrajuje in sintetizira mikroorganizme. Ima šibko kislost, absorpcijo vode, koloid humične kisline, adsorpcijo, ionsko izmenjavo, kompleksacijo, redoks in fiziološko aktivnost. Počakajte. Glede na velikost in topnost molekulske mase humične kisline, razdeljene v fulvično kislino, klorovodikovo kislino in črno fulvično kislino. Humična kislina Fulvinska kislina je značilna njegova majhna molekulska masa, kisle skupine, topne v kislini, alkaliji in vodi, enostavne absorbcijske lastnosti rastlin, ki se pogosto uporabljajo v kmetijski proizvodnji. Biokemična fulvična kislina se prečisti po temeljiti fermentaciji fulvične kisline, ki poleg vsebnosti fulvične kisline vsebuje tudi Humic Acid, vendar vsebuje tudi 17 vrst aminokislin, proteinov, nukleinskih kislin, vitaminov, sladkorjev, različnih encimov, različnih mikrohranilnih elementov .

Huminska kislina je tradicionalna kitajska medicina, humična kislina je vloga najbolj nezdružljiva, čeprav je hiter učinek, vendar večinoma počasen, glavno mehčanje rastlinskega kondicioniranja, ki zapusti ravnovesje jin in janga, da doseže zdravljenje bolezni in izboljša vitalnost rastlin in imuniteta