Dom > Novice > Vsebine

Dober učinek humične kisline

Jul 12, 2017

Huminska kisla gnojila so primerna za vse vrste tal, Humic Acid, vendar pod različnimi tlemi, učinek pridelka je drugačen.

Preizkus proizvodnje se je izkazal:

① pomanjkanje organske snovi v neugodnem in nizkem donosu, humična kislina povečuje donos humične kisline; Plodna tleh humične kisline v gnojilih z visokim donosom pri uporabi gnojil iz huminske kisline lahko prav tako povečajo proizvodnjo, vendar velikost relativno slabe neplodne zemlje

② slaba struktura peska, Humic Acid fiziološka raztopina, rdeča kislina rdeča tla humina gnojila v tleh, učinek pridelka je še posebej očiten.

③ Vsebnost hranil v tleh je imela velik učinek na donos humihnih gnojil. Huminska kislina Rezultati so pokazali, da je bil donos amonijevega humana kisline višji kot huminska kislina, Huminska kislina in učinek huminske kisline na tleh je bil nizek. Manjše, dušikove in fosforjeve močnejše neravnovesje v tleh, humolni kislini ali na hitro delujočih tleh močneje, je učinek gnojila večji.

④ vlažna kislina, humidna kislina gnojilo lahko absorbira vodo, Humic Acid izboljša dihanje stanje, pojav rastlin, lasje koren ugodna; suha in suha zemljišča, huminska kislina, humidna kislina gnojilo lahko absorbira vodo, Humic Acid vodo, ohranja vlago v tleh, zmanjša izhlapevanje in izboljša odpornost pridelkov na sušo. Humična kislina Opozoriti je treba, da je gnojilna kislina gnojilo visoke vode, suha tla z namakanjem, Humic Acid bo učinek boljši.

Najprej je gnojilo humicne kisline izbrano glede na metodo nanašanja. Če se uporablja kot Chong Shi, namakanje ali foliarno brizganje, je priporočljivo uporabiti kalijev humat, amonijev humat humic kisline ali kalijev fulvatum, amonijev fenvalerat. Če se uporablja kot osnovno gnojilo, je Humic Acid priporočljivo izbrati amonijevo humicno kislino ali amonijev nitrat humat in druga gnojila, naj se nanaša na zakopane v tleh, ker je huminska kislina amonijev humična kislina in amonijev bikarbonat produkt kombinacija, Humic Acid enostavno izhlapi, Shi ali pršenje listov. Poleg tega ne uporabljajte natrijevega humata v tleh z visokim pH (fiziološko raztopino).

Drugič, humična kislina glede na želje pridelka in rastna vozlišča izbere humno kislinsko gnojilo. Za sadna drevesa, na primer, poudarek na gnojenju pri padcu gnojil, gnojil iz kalijevega klorida, pomladnega gnojila Humic Acid se osredotoča na dušikova gnojila, kaljenje humične kisline in diferenciacija osredotočenosti na fosfatno gnojilo in kalijevo gnojilo v obdobje širitve sadja se morajo osredotočiti na dušikova gnojila, pepeliko, Humic Acid kalcij in mikro gnojilo. Poleg tega pa tudi s preferencami gnojenja poljščin. Na primer, sadno drevje, jajčevca zeliščne kisline, humani kisline, tobak, sladkorni trs itd. Humična kislina so hi kalij, Humic Acid pa je najboljša uporaba kalijevega humatnega gnojila.

Nazadnje so gnojila iz huminske kisline izbrana glede na kategorijo pridelkov in stroške. Huminsko kislinsko gnojilo glede na vrsto in količino hranil, razdeljenih na humno kislino, gnojilo, mešanico humične kisline (mešano), humano kislino, organsko gnojilo, humično kislino, humano kislino, organsko anorgansko sestavljeno gnojilo, humidno kislino v sledovih.

Za rastlinska in sadna drevesa Humic Acid lahko izberete humno kislo organsko gnojilo, humno kislino organsko - anorgansko sestavljeno gnojilo ali humidno kislino v sledeh gnojilo, ta gnojila, Humic Acid uporabo humične kisline, v organski snovi lahko doseže 20% do 45%, Humic Acid lahko učinkovito izboljša okus in barvo pridelka. Če se uporablja kot pršilo ali listje, se Humic Acid priporoča, da izberete vodotopno gnojilo, ki vsebuje gumo kislino ali fulvično kislino, čeprav je cena gnojila višja, humična kislina, vendar hitra, učinkovita humična kislina in se zato uporablja za višja vrednost gospodarskih rastlin. Čeprav se humna kislina lahko uporablja v celotnem obdobju rastlinskih pridelkov, vendar iz gospodarskih razlogov po presaditvi posevka pred cvetom nabreknejo štiri ključna obdobja impulza 1 ~ 2 krat, obdobje raztezanja in barvno kombinirano z učinkom pršenja bo boljši