Dom > Novice > Vsebine

Učinek Humic Acid Fertilizer je bolj pomemben

Oct 19, 2017

Huminska kisla gnojila so primerna za vse vrste tal, Humic Acid, vendar pod različnimi tlemi, učinek pridelka je drugačen. Preizkus proizvodnje se je izkazal:

① pomanjkanje organske snovi v neugodnem in nizkem donosnem polju, humična kislina povečuje donos humične kisline; plodna tla v gnojilih z visokim donosom pri uporabi gnojil iz huminske kisline, hkrati pa povečujejo donos, vendar je stopnja relativno slaba neplodna tla.

② slaba struktura peska, slanice tla, kisle rdeče tle zemlje humično kislino gnojilo, donos učinek je še posebej očitna.

(3) Vsebnost hranilnih snovi v tleh je imela velik učinek na donos humihnih gnojil. Rezultati so pokazali, da je bil donos amonijeve humane kisline višji kot huminska kislina, Huminska kislina in učinek huminske kisline in fosforja na tleh je bil nizek. Manj, dušik in fosfor resno neravnovesje v tleh ali na tleh je bolj stabilen na tleh, učinek gnojila je pomembnejši.

④ vlažna kislina, humična kislina gnojilo, humidna kislina gnojilo lahko absorbira vodo, izboljša dihanje pogojev, pojav rastlin, lasje koren ugoden; suha in suha zemljišča, huminska kislina, Humic Acid humic acid gnojilo lahko absorbira vodo, vodo, vzdržuje vlago v tleh, zmanjša izhlapevanje in izboljša odpornost pridelkov na sušo. Treba je opozoriti, da je humicna kislina gnojilo hi gnojilo, Humic Acid Humic Acid suha tla z namakanjem, učinek bo boljši.

Najprej je gnojilo humicne kisline izbrano glede na metodo nanašanja. Če se uporablja kot Chong Shi, namakanje ali foliarno brizganje, priporočamo uporabo kalijevega humata, amonijevega humata ali kalijevega fulvata, amonijev fenvalerat. Če se uporablja kot osnovna uporaba gnojil, je Humic Acid priporočljivo izbrati amonijev humicno kislino ali amonijev nitrat humat in druga gnojila, mora biti uporaba pozorna na pokop v tleh, ker je amonij humične kisline in amonijevega bikarbonata produkt kombinacija, enostavno izhlapevanje, Shi ali pršenje listov. Poleg tega ne dodajajte natrijevega humata v tleh z visokim pH (fiziološko raztopino).

Drugič, glede na želje pridelka in rastnih vozlišč izberite gnojivo s kislino. Na sadna drevesa, na primer, poudarek na gnojenju pri padcu gnojil, Humic Acid kalijevega gnojila, pomladnega gnojenja, ki se osredotoča na dušikova gnojila, kalitev in diferenciacijo osredotočenosti na fosfatno gnojilo in kalijevo gnojilo v obdobje širitve sadja, se bo treba osredotočiti na dušikova gnojila, kalijevo gnojilo, kalcijevo gnojilo in mikro gnojilo. Poleg tega pa tudi s preferencami gnojenja poljščin. Na primer, sadno drevje, jajčevci, tobak, sladkorni trs itd. So kalijeve pridelke, najboljša uporaba kalijevega humatnega gnojila.

Nazadnje so gnojila iz huminske kisline izbrana glede na kategorijo pridelkov in stroške. Huminska kislina Huminsko kislinsko gnojilo glede na vrsto in količino hranil je razdeljeno na gnojivo humuminozne kisline, mešanico humične kisline (mešano), humano kislino organsko gnojilo, humno kislino organsko - anorgansko sestavljeno gnojilo, humidno kislino v sledovih gnojilo.

Za rastlinska in sadna drevesa Humic Acid lahko izberete humično kislino organsko gnojilo, humno kislino, organsko anorgansko sestavljeno gnojilo ali elemente v sledeh humuminske kisline v gnojilu, ta gnojila, uporabo humične kisline. V organski snovi lahko doseže 20% do 45%, lahko učinkovito izboljša okus in barvo pridelka.