Dom > Novice > Vsebine

Vloga agensov v gnojilih

Aug 17, 2017

V normalnih okoljskih pogojih se težke kovine v tleh adsorbirajo na tleh na trdni površini zemlje in ostanejo v obdelovalni plasti tal zaradi agregacije težkih kovin v tleh. Zato lahko uporaba kelacijskih agentov težkih kovin v tla izboljša aktivnost in biološko uporabnost težkih kovin v tleh, olajša pretok in se absorbira.

Vloga kelirnih sredstev v gnojilih je zaščititi kovinske katione v elementih v sledeh od močnih negativnih ionov, ujetih v tleh, da proizvedejo nezdružljive soli, ki so fiksne. Potem bi moral biti najboljši kelatni reagent boljši pH zemlje, da se prilagodi proizvodu, hitrost razkroja proizvoda pa ni negativna, samo da bi bila povezana s tehnično podporo. Enostavna kelacija, posamezniki ne zagovarjajo. Prednost IDHA je zaščita ionov v sledovih, pomanjkljivost pa je povečanje molekulskega volumna. Seveda razlika ni samo tukaj, kot je ne-IDHA, molekulski volumen je majhen za absorpcijo, vendar pa je stabilnost težko zagotoviti, enostaven za uporabo pri zmogljivosti ali neuspehu. Torej, pri izdelavi določenih izdelkov, mora obstajati posebna podporna tehnologija. Tehnologija, ki ni navdušena, je v resnici težja. Tehnično osebje SOTOUS pri uvajanju svojih izdelkov se je sklicevalo na tehnologijo za sproščanje listov, ki je njihova ne-varanje izdelkov, kjer so prednosti. Samo dodam tehnologiji IDHA, da ne zanikam. Prvotni izdelki v elementih v sledovih so ne-kelatni, vendar preprosto niso nepremagani ne-goljufanja, v tem kontekstu je tehnologija IDHA postala z vidika v tleh večje prednosti.

Pršenje listov in prst v organizmu IDHA ni enako, IDHA se ne uporablja na površini pršila, vendar se pri absorpcijski učinkovitosti omejenega, z isto tehnologijo lahko reši. Toda če ni nobenih ujemajočih tehnologij IDHA izdelkov, žvečenje pri uporabi listja, bo v Evropi zagotovo vplivala na učinkovitost, tehnologija kelatizacije IDHA pa je bila v veliki meri nadomeščena z EDTA. Ne samo na področju kmetijskih pridelkov. Bayer na globalnih farmacevtskih in industrijskih trgih za promocijo IDHA kelatnih elementov v sledovih, širša uporaba. IDHA s tehničnega nivoja, foliarne aplikacije in nanašanje tal ni problematičen, ADB Adam's Kate govori o IDHA, ki se večinoma uporablja v listi, glavni pomen pa je, da je učinek pršenja listov hitrejši in učinkovitejši. HBED je posebej razvit za uporabo ekstremnih topnih tleh s pH nad 10, priporočljivo nanašanje tal, za reševanje problema visoke alkalne talne pogoje ne more absorbirati sled problema na Kitajskem severozahodnem trgu Sichuan ...

HBED je razvit za ekstremno alkalne tla. V severozahodnih tleh se uporaba kelatnih elementov EDTA ne absorbira.

111.jpg