Dom > Novice > Vsebine

EDTA krepi vlogo

Jun 20, 2017

EDTA Chelates Kelatna sila predstavlja vezavno jakost kelirnega sredstva in kovinskega iona, kelatna vrednost pa predstavlja količino kelirnega sredstva, ki kelijera kovinske ione.

Nekaterim ljudem v dejanski formuli se bo pojavilo dodajanje kelatnega reagenta ali pa bo prišlo do poškodb, bo skrbelo za žvečilno silo, ni dovolj, EDTA Chelates in kovinski ioni ni mogoče učinkovito združiti, dejanska količina kelatnega sredstva ni v mesto, ki ima za posledico povečanje fenomena

Učinkovito preprečevanje pojavljanja skaliranja je na dva načina, ena je prva inhibicija nastanka lestvice, ena je učinkovita po odstranitvi lestvice. Ti dve metodi ustrezata vlogi kelatnih disperzantov in kelatnih sredstev.

Helatni disperzant ima veliko molekulsko maso, ki lahko učinkovito zavira majhne delce CaCO3, MgCO3, da tvorijo velike delce lestvice, sila za vezavo kovinskih ionov pa je šibka, EDTA Chelates pa so taki izdelki predvsem estri fosforne kisline, PAA, kopidimenski kopolimer; kelat Vloga mešanice in kovinskih ionov sta močno združena, lahko učinkovito odstranita odlaganje na površini lestvice substrata, kot je naša skupna EDTA, DTPA, HEDTA in tako naprej.

Tako preprosto je kelacijsko sredstvo sredstvo za odstranjevanje kamna, EDTA Chelates kelatni dispergent je inhibitor skale, če se obe z uporabo, dopolnjujeta.

Za čiščenje materiala je odločitev za čiščenje učinka predvsem štiri vidike: 1, temperatura; 2, mehanska sila; 2, površinsko aktivno sredstvo; 4, kelatnega reagenta, prva dva ni treba ponoviti, vsi imamo globoke izkušnje, Za površinsko aktivno snov, vsi vemo, da je njegova vloga emulgirati oljni material, EDTA Chelates, tako da se raztopi v vodi, da bi dosegli čistilni učinek.

Če pa je kovinski ion v oljni snovi, je kovinska vez na površino substrata, površinsko aktivna snov pa ne more prekiniti povezave. EDTA Chelates Zato v konvencionalni metodi povečamo količino površinsko aktivne snovi in ​​povečamo temperaturo in mehansko silo. Za doseganje učinka čiščenja, lahko pa je kelatni reagent dobra kombinacija teh kovinskih ionov, tako da se izloča iz olja , tako da lahko zmanjšate količino površinsko aktivne snovi v prostoru nizke porabe energije.

Pogosto se uporabljajo sredstva za kemiacijo, vključno z detergenti, EDTA Chelates elementi za kmetijske hranilne snovi, industrijska čistila, papirna in fotografska industrija. Kelatiranje elementov v sledovih pri uporabi v kmetijstvu je lahko modificirano v tkivih in zmanjšuje pomanjkanje hranil, zato EDTA Chelates s tem povečuje donos in učinkovitost. Znani standardni EDTA je kompleks, ki vzdržuje železne in druge elemente v sledeh v raztopini in se zato pogosto uporablja v agronomskih pogojih, kjer je mogoče znatno zmanjšati pridelke zaradi železa in drugih elementov v sledovih.

Vendar pa je dolgotrajna uporaba izdelkov EDTA vse bolj vredna pozornosti. Tradicionalna kelatna sredstva, kot so EDTA ali DTPA, je težko biološko razgradljiva in se običajno nabirajo v okolju in so bila odkrita v procesih reke in jezer, zemlje in vode. EDTA Chelates Zaradi tega je bil nedavno razvit nov biološko razgradljiv kelator IDHA.

V primerjavi z običajnim kelirnim dispergatorjem ima zelena kelatna dispergirna iminodisukcinska kislina dober učinek na keliranje kalcijevih ionov in bakrovih ionov. Sinteza iminodisukcinske kisline v procesu beljenja bombaža / platna, lahko učinkovito kelati ione kovin, izboljša tkanino učinka las in moči ①.