Dom > Novice > Vsebine

EDTA krepi učinkovito podporo

May 18, 2017

EDTA kelatni agens je bil na trgu že več let, kot zdravljenje koreninskih kanalov za dobre učinkovite pomožne proizvode, ne vem, da njegovi tovariši niso uporabili za lastno uporabo in razumevanje tega izdelka, EDTA Chelates, ki je bila končana pri zaključku.

EDTA je sredstvo za kelatizacijo korenskega kanala, EDTA je kemično sestavo etilendiamin tetraocetne kisline, ki je učbeniki, nam povedala znanje.

Zdaj obstajata dva takšna proizvoda na trgu, EDTA Chelates, od katerih je eden od francoskih modrih izdelkov, EDETAT, s 14% EDTA, da bi razširijo ozko koreninski kanal EDTA Chelates, 14 ml \ steklenico.

Aplikacija kelatnega agenta EDTA

1. Primerno za zobne počitke in materiale za pripravo koreninskega kanala za zobne vrtine

2. Lahko zmehča koreninski kanal

3. Primerno za kalcifikirano stenozo korenskega kanala, koreninski kanal atresija

4. Lahko odstranite kalcifikacijo koreninskih kanalov in lestvico

5. Z mazanjem zaščitite napravo in zobe

Način delovanja kelatnega sredstva EDTA

1. Odstranitev ioniziranih snovi s kemično reakcijo, EDTA Chelates učinkovito odstranjevanje natrijevega hipoklorita ne more odstraniti lestvice

2. Mazanje je lažje zapolniti postopek

3. Dobra antibakterijska aktivnost

4. Po čiščenju tvorite čisto steno kanala korenine

EDTA kelatni agens EDTA Chelates predstavlja vezavno jakost kelirnega sredstva in kovinskega iona, kelatna vrednost pa predstavlja količino kelatnega reagenta, ki kelatira kovinske ione.

Nekateri ljudje v dejanski formuli se bodo srečali z dodajanjem kelatnega reagenta ali pa bo prišlo do poškodb, bo skrbelo za žvečenje EDTA. Kelatska sila ni dovolj, in kovinskih ionov ni mogoče učinkovito združiti, dejanska količina kelatnega sredstva ni v mesto, ki ima za posledico povečanje fenomena