Dom > Novice > Vsebine

Aminokislina ostane normalna

Oct 27, 2017

Kakšna je aminokislina? Aminokisline se večinoma uporabljajo v medicini za pripravo spojin aminokislin, ki se uporabljajo tudi kot terapevtska sredstva in za sintezo peptidnih zdravil. Aminokisline Trenutno je nekaj sto vrst aminokislin, ki se uporabljajo kot zdravila, vključno z 20 vrstami aminokislin, ki tvorijo beljakovine in 100 vrst aminokislin, ki tvorijo ne-beljakovine.

Aminokisline se uporabljajo za uravnavanje sladkorja v krvi, aminokislin za sladkorno bolezen, prehrane, preprečevanja in zdravljenja akutnega hepatitisa zaradi nenormalne funkcije jeter, ki se uporablja za dopolnjevanje fizične šibkosti in številnih bolezni, ki jih povzroča izguba beljakovin. Toda še vedno veliko ljudi skrbi, da imajo aminokisline neželene učinke, aminokislino naslednje podrobnosti o stranskih učinkih aminokisline.

Neželeni učinki aminokislin: povzročijo debelost, aminokisline amino kislin za pomanjkanje beljakovin in izčrpavajoče bolnike, odpoved jeter in ledvic, mišična šibkost, če je normalna in prehrana je že zelo obilja, preveč beljakovin ali preveč aminokislin povzroči debelost

Aminokislinski neželeni učinki dveh: vzrok fizičnega neugodja, za prebavne zmogljivosti normalnih zdravih mladih otrok niso primerni za uživanje, je tretja droga, aminokislina po jedi neizogibno različne neprijetne.

Aminokislinski neželeni učinki treh: visoka dieta beljakovin bo povzročila večjo incidenco diabetične nefropatije. Aminokisline so prehrana z visoko vsebnostjo beljakovin, prekomerna poraba aminokislin lahko povzroči diabetes.

Aminokisline imajo različne metabolne učinke pri dojenčkih in odraslih. Uporaba navadne aminokislinske infuzije, dojenčkov in majhnih otrok v dejavnosti fenilalanin hidroksilaze je nizka, aminokislina je lahko enostavno proizvajati visoko fenilalaninemijo. In pomanjkanje tirozina;

Zato morajo dojenčki in majhni otroci, ki uporabljajo infuzijo z aminokislinami, zmanjšati količino fenilalanina, metionina, glicina, povečati količino cisteina, tirozina in histidina, da bi ohranili normalni plazemski aminokislinski spekter. Ta izdelek se prilagaja značilnostim metabolizma dojenčkov, zmanjša količino fenilalanina, metionina, glicina, poveča količino cisteina, tirozina, histidina, aminokislin, da bi zadostila potrebam otrok za prehrano.

Aminokisline so osnovne enote beljakovin, vključno s kožo, nohti, lasje so sestavljene iz beljakovin, lasje pa 90% sestave kolagena. Aminokisline, ki se uporabljajo v laseh in koži, poleg zgoraj omenjenega dodajajo prehrano, dodajajo vodo, lahko pa tudi izboljšajo imunsko funkcijo kože, aminokislina izboljša detoksikacijo limfnega sistema, povečuje občutljivost občutljive kože, ima dober učinek , Aminokislina in lahko vzdržuje lase, kožna kolagenska vlakna in elastična vlakna normalne rasti, aminokislina, ki ohranja kožo občutljivo in prožno, da ohranja elastičnost las.