Dom > Novice > Vsebine

Amino kisline učinkovitosti in ukrepanje

Sep 20, 2017

Glutaminska kislina, Arginin in Asparaginska kislina, cistin, L - Dope funkcijo ločena obravnava nekatere bolezni, kot so aminokisline, predvsem uporablja za zdravljenje bolezni jeter, bolezni prebavil, možganov, srca in ožilja, bolezni dihal, in uporablja za izboljšanje mišične energije, pedijatrijske prehrane in razstrupljanja, itd. Poleg tega, derivati aminokisline pokazale obljube v zdravljenje raka.

Hrana prehrane, govori o funkciji aminokislin

Amino kisline dejanje

1, prebavo in absorpcijo beljakovin v telesu se izvede aminokisline: kot prvi prehranske elemente beljakovin v telesu in vlogo v hrano prehrana je očitno, vendar je ni mogoče uporabiti neposredno v človeško telo, vendar skozi majhne molekule v amino kisline po uporablja.

2. prehranskega ravnovesja: pri kakovosti in količine beljakovin v dnevni prehrani je primerno, je količino dušika, ki porabijo enako količino dušika, izgnan iz gnoj, urin in kože, ki se imenuje celotnega ravnovesja dušika. To je dejansko ravnovesje med beljakovin in aminokislin, ki se nenehno sintetizira in razgradi. Beljakovine je treba hraniti v določenem razponu, in telo lahko regulirajo metabolizem beljakovin ohranjati ravnotežje dušika. Ravnovesje mehanizem lahko uniči overfeeding presežek beljakovin in preko sposobnost telesa za urejanje. Beljakovin ni jedel sploh, in beljakovin v telesu še vedno razčlenjene, in negativno bilanco dušika je stalno prisotna. Če nimate korektivnih ukrepov v času, vam bo sčasoma privede do smrti protitelesa.

3. Pretvarjanje sladkorja ali maščob: katabolizem aminokislin proizvaja na a-ketoacid, ki se presnavlja s poti presnove sladkorja ali maščob z različnimi lastnostmi. A - ketoacid se lahko uporabijo za sintetiziranje aminokisline nove ali pretvorbo sladkorja ali maščob, ali v tricarboxycyclic oksidacija razpadejo v CO2 in H2O in sproščanje energije.

4, sodelujejo v encimov, hormonov, nekaj vitamina: kemijske lastnosti encima je protein (amino kislina molekul), amilaze pepsina, holinesteraze, karbonske anhidraze, transaminaza, itd. Komponente, ki vsebujejo dušik hormoni so beljakovine ali njihove derivate, kot so rastni hormon, thyrotropic hormon, adrenalin, insulin in enterotropic hormon. Nekateri vitamini so iz aminokislin ali združiti z beljakovinami. Encimov, hormonov in vitamini igrajo pomembno vlogo pri urejanju fiziološke funkcije in katalitskim presnovo.

5. zahteve za esencialnih aminokislin človeškega telesa: potrebno količino esencialnih aminokislin za odrasle je okoli 20 odstotkov beljakovin zahteva, 37 odstotkov.

Aminokisline

1. podaljša življenje

Če telesu primanjkuje beljakovin razčlenitev pri starejših, sintezo upočasni. Na splošno, starejši ljudje potrebujejo več beljakovin od mladih odraslih, in povpraševanje po metionina in lizin je višja kot pri mladih odraslih. Ljudi, starih nad 60 naj porabijo približno 70 gramov beljakovin na dan, in zahtevajo, da beljakovine vsebujejo potrebne aminokisline v popolno in ustrezno način, tako visoko kakovostnih beljakovin in podaljša življenje.

2. aminokisline se predvsem uporabljajo pri pripravi krmnih amino kisline infuzijo, kot tudi terapevtske droge in peptid sintetičnih drog. Obstaja več kot sto aminokislin, ki se trenutno uporablja kot zdravilo, vključno z 20 aminokislin, ki sestavljajo beljakovine in več kot 100 aminokislin, ki sestavljajo v nebeljakovinskim.

Z različnimi Aminokislinska sestava krmne pripravkov v sodobno žilo infuzijo in prehrano "elemente" zaseda zelo pomemben status v terapija, prehrana, ohraniti kritično bolnih bolnikov reševanje življenja bolnikov, pozitivno vlogo, da postane eden bistvene medicinske sort v sodobni medicini.

Protiteles vnosa prehrano bistvenega pomena, da bi preživeli, da bi ohranili normalno fiziološko, biokemično, imunskega sistema in življenje dejavnosti, kot so rast, presnovo v telesu po prebave, absorpcije, presnove, spodbujanje rasti in razvoj protiteles, duševno zdravje, proti preprečevanje neuspeha, podaljšajo v enoten proces se imenuje prehrane. Aktivne sestavine v hrani, se imenuje hranil.

Ki predstavljajo človeškega telesa je najbolj osnovni material, iz beljakovin, maščob, ogljikovih hidratov, anorganskih soli (in sicer minerali, vključno z večjih elementov in elementov v sledeh, vitamini, voda in hrana vlaken, je tudi človeško telo potrebne hranilne snovi. Imajo svojo lastno edinstveno prehrana funkcije v telesu, vendar so tesno povezane v procesu presnove, in sodelujejo, spodbujajo in uravnavajo življenje dejavnosti. Telo povezuje z zunanjim svetom preko hrane, vzdržuje relativno konstantno notranjega okolja in dokonča, enotnosti in ravnovesja notranjega in zunanjega okolja.