Dom > Novice > Vsebine

Aminokislinska razgradnja in preoblikovanje

Jul 03, 2017

Aminokislina Huminska kislina (humana kislina, skrajšana HA) je ostanek živali in rastlin, predvsem ostankov rastlin, z razgradnjo in transformacijo mikroorganizmov, aminokislina ter niz kompleksnih geokemičnih reakcijskih procesov in nabrali razred organske snovi . Sestavljen je iz aromatskih in njenih različnih funkcionalnih skupin organskih organskih polimerov, z dobro fiziološko aktivnostjo in absorpcijo, kompleksnostjo, izmenjavo in drugimi funkcijami. Huminska kislina je glavni element ogljika, vodika, kisika, aminokislinskega dušika, žvepla, aromatskih spojin polivalentnih fenolnih spojin in polikondenzata dušikovih spojin.

Široko porazdeljena v premogih, tal, sedimentih vode, živalskih iztrebkih, organskih gnojilih, živalskih in rastlinskih ostankov in tako naprej. Pogosto vidimo, da je zemlja črna, aminokislina, ker je huminska kislina (ki ne vsebuje rumene rumene zemlje v humani kisline) v premogovem premogu (premog za premog, lignit, šoto) najvišja vsebnost humične kisline (30 do 80% ), sledi organski kompost (približno 5 do 20%). Aminokiselni premog je umetno oksidiran (kot obdelan z zrakom, ozonom ali dušikovo kislino), da se tvori regenerirana huminska kislina

Glede na topnost v topilu in barvni razvrstitvi lahko aminokislino razdelimo na tri sestavine: ① raztopljen v acetonskem ali etanolnem delu, imenovanem rjava kislina; ② netopen v acetonskem delu, ki se imenuje črna fulvična kislina; ③ topen v vodi ali tanek Kislinski del se imenuje fulvic kisline

Za kmetijsko uporabo se lahko uporabljajo kot dodatki za prenašanje zemlje, koreninjenje in dodatki za gnojilo Zhuanggan, gnojilo za rast, rastlinski regulator, mešanica gnojil, aminokislinsko hladno sredstvo, suša, sinergist sestavljenih gnojil ter dušik, fosfor, kalij in drugi elementi s humičnimi kislinskimi gnojili, z učinkovitostjo gnojila, izboljšano prstjo, spodbujajo rast pridelkov, izboljšujejo kakovost kmetijskih proizvodov in druge funkcije. Magnezijev humat, huminska kislina in cink, železova kislina sečnina v dodatku pomanjkanja magnezija v tleh, pomanjkanje koruznega cinka, sadno drevje na železu dobro vpliva; humana kislina in herbicidni eter, aminokislinski atrazin in druga mešanica pesticidov, lahko izboljša učinkovitost, zaviranje preostale toksičnosti; natrijev humat je učinkovit pri zdravljenju gnilobe jabolk.

Regulatorji rasti rastlin širokega spektra, zlasti Aminokisline za pospeševanje rasti rastline, lahko pravilno nadzorujejo odpiranje listja pridelkov, zmanjšujejo pretok, suša ima pomembno vlogo, lahko izboljša sposobnost upiranja, povečuje proizvodnjo in izboljša kakovost glavna uporaba ciljne pšenice, koruza, sladkega krompirja, proso, riža, bombaža, arašidov, posilstva, tobaka, murve iz sviloprejk, aminokislin, zelenjadnic itd .; lahko mešamo z nekaterimi nealkoholnimi pesticidi in pogosto sinergističnim učinkom.

Aminokisline v vlogi rastlinske rastline imajo tri: 1) organski dodatek hranil za hranilne snovi; 2) kovinski ionski kelatni reagent. V rastlini se prevažajo kalcij, magnezij, železo, mangan, cink, baker, molibden, bor, selen itd. Elementi v sledeh in elementi v sledeh (kalcij, magnezij, železo, mangan, cink, baker, molibden, bor, selen itd.). Izboljšati izkoriščanje različnih hranilnih snovi v rastlinah; 3) encimski pripravki. Aminokisline so pospeševalci in katalizatorji za sintezo različnih encimov v rastlinah, ki igrajo pomembno vlogo pri metabolizmu rastlin. Vendar pa aminokisline v tleh, ki jih zlahka asimilirate z bakterijami, razgradnjo aminokislin, se jih ne sme uporabljati kot osnovno gnojilo v tleh, ampak so iz listnih gnojil, razpršiti na listih, tako da rastline neposredno skozi list absorpcije aminokislin in druge elemente.

Se nanaša na vir kalija z uporabo kalijevega sulfata ali kalijevega klorida iz kloridne spojine, sestavljene iz sestavljenih gnojil, vsebnost kloridnih ionov pa ne sme presegati 3%, sicer je gnojilo iz klora.

Se nanaša na kalijev element v obliki kalijevega klorida, lahko razdelimo na monokloro in diklofenske izdelke, klor se nanaša na kalijev element kalijev klorid, aminokislina dušikov element za sečnino in druge nekloridne ione, izdelane iz dvojnega klora kalijevo spojino v obliki kalijevega klorida, dušikove spojine v obliki amonijevega klorida.