Dom > Novice > Vsebine

Aminokislinska razgradnja in preoblikovanje

Jul 12, 2017

Huminska kislina (humana kislina, skrajšana HA) je ostanek živali in rastlin, aminokislina predvsem ostanki rastlin, z razgradnjo mikroorganizmov in transformacijo, aminokislino, pa tudi vrsto kompleksnih geokemičnih reakcijskih procesov in nabrali razred organske snovi . Aminokisline Sestavljena je iz aromatičnih in njenih različnih funkcionalnih skupin polimernih organskih kislin z dobro fiziološko aktivnostjo in absorpcijo, kompleksiranjem, izmenjavo in drugimi funkcijami. Huminska kislina je glavni element ogljika, vodik, kisik, dušik, žveplo, aminokislina so aromatične spojine s polivalentnimi fenolnimi tipi in polikondenzat dušikove spojine.

Široko porazdeljena v premogu, zemljah, aminokislinskih sedimentih, živalskih iztrebkov, organskih gnojil, ostankov živali in rastlin ter tako naprej. Pogosto vidimo, da je zemlja črna, aminokislina, ker je huminska kislina (ki ne vsebuje rumene rumene zemlje v humani kisline) v premogovem premogu (premog za premog, lignit, šoto) najvišja vsebnost humične kisline (30 do 80% ), sledi organski kompost (približno 5 do 20%). Aminokislinski premog je umetno oksidiran (kot je obdelan z zrakom, aminokislinski ozon ali dušikova kislina), da se tvori regenerirana huminska kislina

Glede na topnost v topilu in barvni razvrstitvi lahko aminokislino razdelimo na tri sestavine: ① raztopljen v acetonskem ali etanolnem delu, imenovanem rjava kislina; ② netopen v acetonskem delu, ki se imenuje črna fulvična kislina; ③ topen v vodi ali tanek Kislinski del se imenuje fulvic kisline

Za kmetijsko uporabo se lahko uporabljajo kot dodatki za tla hranila, koreninjenje in aditivi za gnojilo Zhuanggan, sredstvo za uravnavanje rastlin, rastlinsko gnojilo, mešanico gnojil Aminokislina, suša, sinergist sestavljenih gnojil in dušik, fosfor, kalij in drugi elementi s humičnimi kislinskimi gnojili, aminokislino z učinkovitostjo gnojila, izboljšano tla, spodbuja rast pridelka, aminokislina izboljša kakovost kmetijskih proizvodov in druge funkcije. Magnezijev humat, huminska kislina in cink, železova kislina sečnina v dodatku pomanjkanja magnezija v tleh, pomanjkanje koruznega cinka, sadno drevje na železu dobro vpliva; humana kislina in herbicidni eter, atrazin in druga mešanica pesticidov, lahko izboljša učinkovitost, zaviranje aminokislin na preostalo toksičnost; natrijev humat je učinkovit pri zdravljenju gnilobe jabolk.

Aminokisline v vlogi rastlinske rastline imajo tri: 1) organski dodatek hranil za hranilne snovi; 2) kovinski ionski kelatni reagent. V rastlini se prevažajo kalcij, magnezij, železo, mangan, cink, aminokislinski baker, molibden, bor, selen itd. Elementi v sledeh in elementi v sledeh (kalcij, magnezij, železo, mangan, cink, molibden, bor, selen, itd.). Izboljšati izkoriščanje različnih hranilnih snovi v rastlinah; 3) encimski pripravki. Aminokisline so pospeševalci in katalizatorji za sintezo različnih encimov v rastlinah, ki igrajo pomembno vlogo pri metabolizmu rastlin. Vendar pa aminokisline v tleh, ki jih zlahka izenačijo bakterije, razgradnja aminokislin, se jih ne sme uporabljati kot osnovno gnojilo v tleh, ampak so izdelane iz foliarnega gnojila, Aminokislinske škropilnice na listih, tako da rastline neposredno skozi listno absorpcijo aminokisline in drugi elementi.